Pełen profesjonalizm godny polecenia (1) Od kilku lat korzystamy jako biuro z usług firmy, zawsze bez zarzutu.... Ola Jak dla mnie to swietny serwis komputerowy (1) Panowie sa niespotykanie sympatyczni. Pan poswiecil mi swoj czas i wgral mi... Jolanta S. Szczerze polecam! (1) Panowie wymienili gniazdo zasilania w moim laptopie. Naprawa przebiegła w... Natalia
Gorąco polecam!!! (1) O miejscu powiedział mi dobry znajomy. Szybko i sprawnie naprawili laptopa,... Ania G Po wielu latach zadowolenia oszukali (1) Od paru lat korzystałam z usług panów. Zawsze mili, chętni do pomocy. Miałam... Kasia K Polecam. (1) Szybki i sprawny dobór zamiennego zasilacza do laptopa. Miła obsługa.... Marcin same superlatywy (1) Z usług chłopaków korzystam od lat, kiedy byli w Billi potem na... Angelika Super chłopaki ! (1) Witam, pamiętam chłopaków jak prowadzili sklep 10 lat temu. Od tamtego czasu... Mateusz od lat korzystam (1) nowa oferta Diamond Sound PC Benjamin Bardzo profesjonalna obsługa (1) Polecam wszystkim, zepsuł mi się zasilacz(gwarancja) do laptopa, na czas... Ariel Fachowo (1) Profesjonalnie doradzą i sprowadzą każdy towar (jeśli nie ma na stanie)... K Stefan - opinia (1) Polecam ten sklep Stefan supser super (1) Co to napisać, świetna atmosfera podczas rozmowy, doradzą fachowo i... Fixer miło, szybko i skutecznie :) (1) Nigdy się nie zawiodłam - bardzo polecam! Stała Klientka POLECAM (1) najlepszy sklep i obsługa w 3miescie polecam każdemu nie ulewają klienta... P Polecam !!! (1) Bardzo dobry sklep komputerowy, zwłaszcza serwis. Nie olewają cię jak w... Ania Dość dobry sklepik już chyba jedyny w sopocie (2) j.w. bum Najlepszy sklep komputerowy (1) Jest to najlepszy sklep/serwis komputerowy, jaki odwiedziłem. Miła obsługa,... LaeMaN polecam (1) fachowa i szybka obsługa dzidzia91