Diana - ocena

Niestety, moja ostatnia wizyta w salonie Angels była bardzo rozczarowująca. Po zabiegu paznokieć zaczął boleć, a gdy próbowałam umówić się na pilną wizytę, usłyszałam, że najbliższy termin jest za 4 tygodnie mimo że zgłaszałam ból i dyskomfort. Nie zostałam wcześniej poinformowana o wyjeździe osoby, która mnie obsługiwała, a po zgłoszeniu problemu mój numer został zablokowany. Czuję się źle potraktowana i bardzo zawiedziona takim podejściem do klienta. odradzam stanowczo ten lokal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Diana - ocena

Nie zgodzę sie z ani jednym słowem! Sama mialam dwukrotnie kłopot raz z paznokciem raz z uchem i za każdym razem zostałam moment obsłużona! Nikt mi nie kazał czekać nie wiadomo jak długo. Poczekałam tylko aż kosmetyczka skończy obsługę poprzedniego klienta i od razu została mi udzielona pomoc. Polecam jak najbardziej i gabinet i Panie kosmetyczki. Zresztą nie ja jedna. Każdy moze mieć gorszy dzień ale w salonie Angel każdego starają sie obsłużyć i szybko i sprawnie i na jak nawyzszym poziomie dlatego Pani słowa w mojej opinii są krzywdzące i nieprawdziwe!

Re: Diana - ocena

Bardzo mija się Pani z prawdą! Byłam wówczas w gabinecie I słyszałam jak się Pani zachowuje. I bynajmniej nie powiedziala Pani Ani słowa o bolącym paznokciu a miała pretensje ze Pani numer został zablokowany. Zresztą nie ma się co dziwić jeżeli chociaż w sposób zbliżony prowadziła Pani rozmowę telefoniczną z kosmetyczka jak zachowywała się Pani w gabinecie to żaden profesjonalista nie chciałby mieć z Pania cokolwiek wspólnego. Ponadto zegnajac się słowem spierd....j pokazała Pani swoje prawdziwe oblicze....Oj oj Pani Diano brzydko. Bardzo brzydko. A gabinet Angel Of Beauty polecam w 300%. Każdy kto czyta opinie tej Pani nie powinien brac jej pod uwagę. Wszystkie Panie sa profesjonalistkami,gabinet sterylnie czysty. Drogie Panie i Panowie polecam z czystym sumieniem.