Angel Of Beauty

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Kołobrzeska 63F/6

Iwona - opinia (1) Polecam w 200 % . Chodzę do salonu od wielu lat . Zawsze miła atmosfera miłe... Iwona manicure i pedicure (1) Byłam dzisiaj na 2 godzinach relaksu. Odpoczynek od pracy i obowiązków... Laura henna (1) Ja byłam wczoraj na hennie i chodzę już jakiś czas zawsze do tych pań bo... Danka
POLECAM!! (1) po raz pierwszy w życiu trafiłam na taki salon! Panie są przemiłe, zabiegi... ann wspaniałe miejsce relaksu (1) Na Dzień Kobiet mąż zrobił mi niespodziankę w Angel Of Beauty. Wspaniała... Klara :) Gorąco polecam! (1) Jedno z nielicznych miejsc w Trójmieście, gdzie henna brwi i rzęs oraz... Sylwia Bardzo polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką gabinetu od 2010 roku. Dziewczyny są świetne, a usługi... Laura profesjonalnie i miło (1) Świetne dziewczyny, a i oferowane usługi na bardzo wysokim poziomie. Gosia Wspaniałe miejsce (1) Do gabinetu Angel of Beauty idę zawsze z radością, bo wiem, że czekają na... Kasia Wspaniały Salon Kosmetyczny (1) Od pewnego czasu jestem stałą klientką Salonu Angel of Beauty, w którym... zazu Wspaniała Pani Gosia! (1) Bardzo polecam wizytę w tym salonie, szczególnie Panią Gosię. Pełen... Joanna zdecydowanie polecam ! (1) Słonecznie, czysto i ładnie! A do tego wygodny parking obok, co też ważne.... m. ok !!! (1) Jak najbardziej polecam gabinet, ładny wystrój chociaż mało miejsca, bardzo... lala Profesjonalny salon z sympatyczna atmosferą! (1) Bardzo polecam korzystanie z usług salonu Angel of Beauty. Byłam tam... BB Cudnie (1) Po raz pierwszy trafiłam do tego gabinetu jestem miło zaskoczona poziomem... W. Polecam (1) Polecam gabinet ale przede wszystkim Panią Edytę, która nie tylko... M Zdecydowanie polecam :) (1) Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Pani Iza kocha swoją pracę,... Weronika Sielsko - anielsko (1) U Pani Izy jest wspaniale - profesjonalnie, nastrojowo, swojsko. Jestem Jej... Agnieszka polecam (1) bardzo fajny salonik,miła atmosfera,czyściutko i higienicznie.Panie przemiłe... Angel POLECAM. (1) Nie trzeba reklamować kogoś kto jest "perłą" :), czas spędzony u P.Izy to... Agnieszka