Iwona - ocena (1) Rewelacja .Pani Diana jest prawdziwą mistrzynią Umie zdziałać cuda Salon... Iwona Ja - opinia (1) Rzęsy.... chcecie mieć rzęsy lalki z PRL- u to tylko tam .... dramat.... Ja Justyna - opinia (1) Bardzo polecam zabieg powiększania i modelowania ust u Pani Diany. Po... Justyna
Gosia - opinia (1) Z całego serca polecam powiększanie ust u Pani Diany. Korzystałam już 3 razy... Gosia Aleksandra - opinia (1) Polecam serdecznie! Niesamowity profesjonalizm, dbanie o komfort klientki w... Aleksandra Iggy - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem ! Pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera... Iggy Anna - opinia (1) Bardzo dziękuje za pięknie wymodelowane usta. Pani Diana potrafi czynić cuda,... Anna Karolina - opinia (1) Od samego wejścia czułam się zaopiekowana przez Panią Dianę, jak i pracujące... Karolina Kamila - opinia (1) Od samego wejścia zachwyca profesjonalizm obsługi i wystrój wnętrza, później... Kamila Szewczunio - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wsłuchanie się w potrzeby klienta, pewna ręka i... Szewczunio Wanessa Siebert - opinia (1) Pani Diana to przecudowna kobieta z ogromna wiedza na temat swojej branży, to... Wanessa Siebert Angelika - opinia (1) Miła atmosfera, efekty zabiegu lipolizy iniekcyjnej niesamowite. Polecam w 100% Angelika Aneta - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić klinikę pani Diany. Wszystko jest... Aneta Monika - opinia (1) Profesjonane i indywidualne podejście do klienta. Panie bardzo miłe i... Monika M - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce, usta są przepiękne. Wszystko wykonane... M Iza - opinia (1) Świetna klinika, przesympatyczna ekipa tam pracuje, polecam. Wizyta to czysty... Iza Weronika - opinia (1) Przemiła atmosfera i przepiękne brewki.Bardzo polecam!! Weronika moni - opinia (1) wspaniałe miejsce, do którego aż chce się wrócić moni Dagna - opinia (1) Pani Diana to znakomita specjalistka, która zna się na tym, co robi!... Dagna Anna K. - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza i profesjonalna DIDI. Piękna klinika. W 100% polecam... Anna K.