Diego

Leasing Doradztwo finansowe

Gdańsk, Pilotów 14C/23

Leasing, Kredyt, kredyt hipoteczny, Auto nowe, używane (1) Na początku byłem dość sceptycznie nastawiony, ale po 10 minutach rozmowy z... Wiktor Profeska (1) Panie Maćku, no pełna profeska, dzięki za zaangażowanie i pomoc, a przede... Mikołaj Kredyt załatwiony (1) W sześciu bankach starałem się o kredyt w kwocie powyżej 50 tys pln, każdy z... Tadeusz
Wszystko w jednym miejscu (1) Bardzo śpieszyło nam się z żoną z zakupem samochodu, Pan Maciej załatwił nam... Mateusz Oferta uszyta na miarę (1) Pan Maciej zmniejszył nam ratę leasingową i poinformował o wszystkich... Ignacy Szybko i pewnie (1) Pan Maciej bardzo szybko zadziałał w sprawie leasingu na ciągnik siodłowy,... Marek Najlepsza firma:))) (1) Pan Maciej należy chyba do najlepszych doradców finansowych w Trójmieście,... Tomasz Profesjonalista !!! (1) Bylismy obsługiwani przez Macieja Szymańskiego, który od początku był bardzo... Dawid Super leasing!!! (1) Do Pana Macieja trafiłem właściwie przypadkiem z polecenia mojego znajomego... Andrzej polecam (1) Polecam korzystanie z uslug Pana Macieja. Profesjonalnie doradza, dojezdza do... Anna Dobra oferta (1) Pan Maciej świetnie doradził mi nie tylko przy wyborze odpowiedniego... Sławomir Super obsługa (1) Polecam gościa, szybka obsługa, telefon odbiera o każdej porze, dojeżdża do... Krzysztof