Dieta Do Domu

Catering dietetyczny

Sopot, Jana z Kolna 13

Magdalena - ocena (1) Bardzo dobry catering. Zdrowe jedzonko. Dobra cena. Magdalena Dudek02 - ocena (1) Rewelacyjny catering. Posiłki na czas, wszystko świeżutkie i fajnie wygląda.... Dudek02 Kamila - ocena (1) Najlepsza dieta w trójmieście bardzo smaczna, polecam serdecznie! Kamila
Oi - ocena (1) Smacznie, na czas Oi Quet - ocena (1) Zamawiałem już w wielu firmach. Ale jedzenie od nich to rewelacja. Polecam. Quet Rafal - ocena (1) Wybór diet dość dobry można dopasować do własnych potrzeb. Bardzo mi to... Rafal Grzegorz - ocena (1) Różnorodność diet i posiłków. Dobra jakość i świeżość. Jestem zadowolony Grzegorz Paweł - ocena (1) Korzystam z tego cateringu już od ponad 2 lat z przerwami. Dobra jakość i... Paweł Kamilek - ocena (1) Bardzo dobra jakość i świeżość produktów. Kamilek Klaudia - ocena (1) Super catering dietetyczny. Wcześniej nie korzystałam ale jest naprawdę dobrze Klaudia Patryk - ocena (1) Polecam super catering. Dostawy na czas Patryk Mirka - ocena (1) Jestem na diecie od początku tego roku i na pewno będę kontynuować... Mirka Jan - ocena (1) Korzystam z cateringu dietetycznego od kilku tygodni i jestem bardzo... Jan Ola Śmigiel - ocena (1) Jestem zadowolona z menu. Odkąd przeszłam na dietę wege o wiele lepiej się... Ola Śmigiel Vladislav - ocena (1) Świetne menu, jedzenie bardzo smaczne, dużo przeróżnych składników. Polecam Vladislav Jakub - ocena (1) Polecam jedna z lepszych diet z jakich korzystałem Jakub Antoni - ocena (1) Categing dietetyczny Dieta Do Domu oceniam na duży plus. Dobre i zdrowe... Antoni SzymonGD - ocena (1) Dostawy jedzenie terminowo, posiłki dostosowane do moich potrzeb a w razie... SzymonGD Maciek - ocena (1) Dobra jakość posiłków i świeże. Smakuje mi, mojej dziewczynie też.... Maciek Prz - ocena (1) W końcu dieta pudełkowa która mi smakuje. Poprzednie dwie były jakieś... Prz