Dieta Do Domu

Catering dietetyczny

Sopot, Jana z Kolna 13

Agnieszka - ocena (1) Catering dopasowany w 100%.Smacznie zdrowo i dostawa pod drzwi. Polecam Agnieszka Antoni Socha - ocena (1) Świeże dobre jedzenie wygląda apetycznie, smakuje mi tez. Jak na razie OK Antoni Socha Wiktoria - ocena (1) Świetny catering. Dieta dostosowana w 100% do moich oczekiwań. Posiłki są... Wiktoria
Marecki - ocena (1) Potwierdzam bardzo smaczne jedzenie z dostawą do domu. Dieta u mnie się... Marecki Helena - ocena (1) Catering dietetyczny jest rewelacyjny Helena Grzegorz - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Wygodnie dostarczone pod drzwi mieszkania. Polecam.... Grzegorz Mariusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz jakości posiłków. Korzystanie z... Mariusz Ja - ocena (1) Kierowcy bez kultury!!!! Ja Michał - ocena (1) Ochydne niesmaczne jedzenie Michał Anna K - opinia (1) korzystałam w tamtym roku i na pewno powróce Anna K Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z menu . Produkty świeże . Dostawca sympatyczny.... Anna Bardzo polecam (1) Korzystam z cateringu i jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne, porcje... Kasia