Dieta proteinowa - Pierre Dukan

ZACZYNAAAAAM!

:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta proteinowa - Pierre Dukan

weronika bardzo dziękuje :)

Jakby ktoś jeszcze chciał przepisy to dajcie znać wyślę na meila :)

weronika - bardzo, bardzo dziekuje :-)

hej mi tez sie przepisy przydadza:)

weronika-co-ma-bzika jeżeli masz takie nieskomplikowane przepisy na rybki to mogłabym też prosić ??bede wdzięczna :)
Pozdrawiam

wysłałam ci meila z przepisami może coś znajdziesz dla siebie

dziewczyny, poratujcie jakims fajnym przepisem na rybe w II fazie, ale bez warzyw
juz mi sie wszystko ponudzilo :(
mam mrozone filety z soli....

Witam! Tydzień temu pisałam że moja waga stanęła na około 10 dni. Nareszcie cos się ruszyło!!!!!!!!!!! :)). Na dzień dzisiejszy mam -6 kg, jestem strasznie zadowolona:).

Hey koleżanki ja juz w II fazie jestem w pierwszej schudłam ok 5 kg mam stara wagę i niedokładnie waży. mam rytm 5/5 i jakoś sobie radze mam dużo przepisów ale jakoś nie chce mi się ich robić no le np dziś zrobiłam sobie serniczka ;D jestem zmotywowana i dążę do celu

hej dziewczyny :) ja jestem już w II fazie :) pierwsza z wynikiem - 4 kg :) teraz jem systemem 5/5 i czekam na wyniki , mam jeszcze 8 kg do zgubienia i jak nigdy jestem zmotywowana i nie odpiuszczę nie wiem co, lekko nie jest, bo po dwóch ciążach jestem i jeszcze niedoczynność tarczycy, ale mimo wszystko twarda jestem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bylam juz na tej diecie i wtedy spadalo fajniej.no ale teraz mam mniej do zgubienia niz poprzednio.

Aniu, uwazasz ,ze 1,5kg w 6 dni to malo???? no przeciez nie ma swiecie diety ktora pozwoli w tydzien zgubic 10kg. Ty wlasciwie dopiero zaczelas diete. poza tym wiele zalezy od tego z jaka waga startujesz i ile masz do zgubienia. Czesto przy wiekszej nadwadze w pierwszych dniach spadek wagi jest wiekszy ,chociaz wcale nie tluszcz gubi sie w pierwszych dniach a wode, wiec widac Twoj organizm nie mial zbyt duzo zatrzymanej wody :) A przede wszystkim kazda dieta wymaga cierpliwosci i wytrwalosci, nawet tak skuteczna jak dieta Dukana :))Za miesiac jesli waga nie spadnie to mozesz zaczac sie zastanawiac dlaczego :)Powodzenia

strasznie trudno jest sie rpzestawić nagle na zdrowe bezcukrowe jedzienie-ale to opzniej procentuje.z reszta ja to sobie mowie ze jest to zmiana nawyków żywieniowych a nie dieta:D

mmm nie powiem chętnie bym zjadła taką pakę chipsów zapijając colą a wcześniej kebab na obiadek hahaha :D

no moze,niebawem ide do endokrynologa wiec cos powinno sie wyjasnic w tej sprawie.nie zamierzam rezygnowac z diety:) zawsze wyjdzie to na zdrowie niz rabanie paki chipsow przed telewizorem:D

aniu może twój organizm potrzebuje wiecej czasu zeby przystosować sie do nowego żywienia??albo spróbuj system 5/5??mówiłaś ,że masz poblemy z hormonami??jeżeli z tarczycą to miałabys odpowiedz na nękające cie pytanie,bo z tego co pamiętam to niedoczynność tarczycy może bardzo spowolnić i utrudnić odchudzanie :/

u mnie lipa:// chce zrzucic pare kilo i uwazam ze mam z czego a waga stoi w miejscu- nie popelniam zadnych bledow i nie podjadam nic spoza wyznaczonych produktow:((

to mnie tak wnerwia...minelo 6 dni i stracilam tylko 1.5kg :// po 5dniach protein.wczoraj byly warzywa +proteiny a dzis same proteiny

nie wiem moze to przez hormony?

az sie odechciewa byc na diecie skoro tyle sie wyrzekam i nic

hej dukanki
jak wam idzie??ja wczoraj zgrzeszyłam :) wadła przyjaciółka i co??pękło wieczorem Martini i paczka pop cornu :) no ale cuż człowiek uczy sie na błędach weszłam tylko z przerazeniem rano na wage i na szczescie nic sie nie zmieniło hehehe ale od dziś już koniec odstępstw od normalności dukanowej :) i wracam grzecznie do fazy II czesci protala :D

ja wybralam system 5/5 i wlasnie dziś mam ostatni dzień pierwszej połówki od jutra sam protal i po 10 dniach diety zeszło mi 5,8kg ciesze sie oby tak dalej mi schodziło uuuufffff

jak juz pisalam podchodze drugi raz do tej diety i za pierwszym tez mi waga dlugo stala, bo to zalezy z ilu kg sie startuje

obecnie koncze 4ty dzien protein i mam -1.5kg a pozniej tez bede na rytmie 1/1

nie masz sie czym martwic pomysl gdyby tak codziennie spadaly kg-nic by z ciebie nie zostalo:))

wiadomo ze jak sie duzo pije na tej diecie to tez troche wazy taka woda a ja wypijam straaasznie dużo

Inne tematy z forum

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...