Asia - opinia (1) Profesjonalnie i rzeczowo serdecznie polecam Asia Ewelina - opinia (2) Pani Kasia to profesjonalistka, traciłam nadzieję na poprawę mojego... Ewelina R. - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście. Pani Kasia jest wspierająca, daje dużo rad.... R.
Andrzej - opinia (2) Bardzo dobre diety dla osoby w wieku powyżej 70 lat, posiłki proste w... Andrzej DD - opinia (2) Korzystam z usług Pani Kasi od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. W tym... DD Redukcja wagi - pełen sukces (1) Redukcja wagi na diecie od Pani Katarzyny osiągnięta i to jest jak dla mnie... Tomasz Zdecydowanie polecam! (1) Wspaniała osoba, która zmieniła całkowicie moje podejście do życia! Teraz już... rybka075 Dieta dla trudnej pacjentki ;-) (1) Polecam gorąco!!! Na każdą moją wątpliwość, natychmiast miałam odpowiedź,... Izabela gabinet godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolony ze sposobu prowadzenia mojej diety. Wyniki dobre,... Jarek Polecam! (1) Doskonała współpraca, wspaniale przygotowana dieta zgodnie z moją prośbą,... Izabela Tomczak Skuteczne odchudzanie (1) Z p.Kasią zaplanowałyśmy odchudzenie o 8 kg a wyszło nam 10 ;-) Po bardzo... Monika Dieta (1) Byłam pacjentka Pani Kasi, schudłam 10 kg z czego jestem bardzo zadowolona.... Ewelina Polecam (1) profesjonalizm, terminowość a przede wszystkim chęć wysłuchania potrzeb... Darek Michal - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić panią Katarzynę, sportowcom chcącym poprawić... Michal Gwarantuje efekty (1) Zgadzam się z pozostałymi opiniami, co do fachowości Pani Kasi. Bardzo dobry... Lilla Domagała Polecam wszystkim, którzy szukają dobrego specjalisty (1) Bardzo dobry kontakt, kompleksowa analiza indywidualnych potrzeb pacjenta.... Andrzej Rewelacyjny czlowiek (i skuteczny dietetyk) (1) czy spotkaliscie kiedys palacego lekarza? zestresowanego psychologa? Pani... Zmotywowana Jestem zadowolona będąc pod kontrolą (1) Zostałam objęta czułą i troskliwą, a przede wszystkim profesjonalną opieką... Joanna z Sopotu