Dieta godna polecenia (1) Firma godna polecenia!!! Schudłam bez większego wysiłku, a przede wszystkim... Marta smaczna dieta (1) dobre jedzenie smaczne ANNA Dieta na medal na każdy wiek (1) Catering pomógł mi uweierzyć w siebie inaczej jeść i nie głodować hurra nawet... CZESIA
Uśmiech i uprzejmość to podstawa (1) Miła i profesjonalna obsługa Gosia Pozytywnie przez Zycie- dieta to nie cud . (1) Świetne podejście do klienta, smacznie i na czas. najważniejsze widać efekty.... Daniel Zawsze smacznie i profesjonalnie! (1) Jedzenie pyszne i zróżnicowane! Bardzo spodobało mi się podejście do Klienta... kamila Polecam!Przepyszne jedzenie.Zawsze na mieiscu:) (1) Pyszne menu,fachowe doradztwo i fantastyczne desery😉!Polecam ludziom... MaciejN Naprawdę smacznie i zdrowo, serdecznie polecam (1) Nigdy nie przypuszczałem, że jedzenie dietetyczne może być tak dobre to... Rado Swietna firma (1) Profesjonalne i rzetelne podejscie do klienta. Konkurencyjne ceny i szybka... Aga Polecam Na Zdrowie - jestem bardzo zadowolona. (1) Polecam Na Zdrowie - jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Ania moja ocena (1) Super godne polecenia, spróbowałam i naprawdę bardzo smaczne i skuteczne.... Halina Rewelacja (1) Smacznie, lekko, przyjemnie i do syta. A efekty i jakich nie marzyłam. Dziekuje! Dziamulek Godne polecenia (1) Jestem dietetyczką, która nie ma czasu dla siebie gotować. :-) Stąd moja... Weronika Polecam (1) Smacznie i zdrowo. Jedzonko zawsze świeże (nie jak w sieciowkach z siedzibami... Greg Zdecydowanie polecam ! (1) Zawsze miałam problemy z nadwagą. Gdy uznałam, że muszę coś z tym zrobić,... Alicja wszystko ok (1) Polecam, można jeść dobre jedzenie i chudnąć:) Codziennie inne posiłki,... Kasiula Bartosz - opinia (1) Kilka miesięcy temu gdy chciałem trochę schudnąć zamówiłem catering na próbę... Bartosz SUPER !!! (2) To jest rewelacja :) od kilku dni próbuję, posili są bardzo apetyczne,... DOROTA nadzwyczaj skuteczne (1) Straciłam 13 kg nadwagi w niecałe 4 miesiące. I trzymam wagę, mimo ze od... Anna Polecam w 100% (2) Stosowałam catering dietetyczny przez dłuższy okres . To naprawdę działa.... Marika