MS - ocena (1) Świetne miejsce z profesjonalną kadrą! Córka uczestniczy w zajęciach... MS Norbert Abramczyk - ocena (1) Pan Michał Malinowski to wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Norbert Abramczyk Anna - ocena (1) Super, polecam z calego serca Anna
Karolina - ocena (1) Pan Michał prowadzi dietę profesjonalnie, a do tego miło. Zmienia myślenie i... Karolina Luki - ocena (1) Super profesjonalista, mega uprzejmy i fachowe podejście do pajęta Luki Mariola - ocena (1) Wizyty u p. Katarzyny były niezwykle wartościowym doświadczeniem. Już od... Mariola Kasia - ocena (1) Super pełna fachowości polecam Kasia Katrzyna5@o2.pl - ocena (1) Jestem zadowolona z diety skuteczna fachowe podejście do pacjenta życzliwość... Katarzyna Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała. Wspaniały i mądry człowiek. Cudowne, holistyczne... Joanna Kinga - ocena (1) Wizyta przebiegła profesjonalnie. Polecam Kinga Dominik - ocena (1) Profesjonalne podejście, dieta dobrana i ułożona pod zrobione wczsnsiej... Dominik Dagmara - ocena (1) Wiedza, doświadczenie i podejście dostosowane do potrzeb i sytuacji. Polecam... Dagmara Adam - ocena (1) Polecam. Bardzo dobry kontakt. Pani Dominika wszystko bardzo dokładnie... Adam Dominika - ocena (1) Korzystałam z analizy składu ciała i konsultacji żywieniowej z dietetykiem w... Dominika Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Korzystałem z analiza składu ciała i... Michał Agnieszka O. - ocena (1) Bardzo rzeczowy lekarz z olbrzymią wiedzą. Wizyty są przyjemnością a brak 10... Agnieszka O. Katarzyna P - ocena (1) Wybitny i jedyny fachowiec w tym co robi . Katarzyna P Wojciech Nizioł - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę. Od dwóch miesięcy korzystam z... Wojciech Nizioł Monika - ocena (1) Wspaniały dietetyk Pyszne i proste dania Jestem bardzo zadowolona z efektów... Monika Kasia - ocena (1) Skuteczny, pełen profesjonalizm. Kasia