Kamila - ocena (1) Pani Emilia to dietetyk z powołania. Ma ogromną wiedzę, empatię i potrafi... Kamila Daria - ocena (1) Idealne miejsce dla osób chcących zadbać o sylwetkę i zdrowie. Pani Emilia to... Daria Dominika - ocena (1) Przychodząc na konsultację do Pani dietetyk, otrzymałam fachową pomoc i cenne... Dominika
Jagoda - ocena (1) Dzięki sugestii Pani dietetyk odkryłam, że mam problemy tarczycowe. Zostałam... Jagoda Paulina - ocena (1) Profesjonalne, pełne zaangażowanie i ogromna wiedza z holistycznym... Paulina Jakub - ocena (3) Jedno z najgorszych miejsc jakie byłem... Miałem blisko, opinie niby dobre a... Jakub Karolina - ocena (1) Bardzo polecam dr Monikę, to lekarz z powołania. Wspaniała specjalistka i... Karolina Małgorzata - ocena (1) Jestem pacjentką doktor Moniki i z całego serca mogę polecić ją każdemu, kto... Małgorzata Zofia - ocena (1) Pani dietetyk Emilia podchodzi do pacjenta w sposób zindywidualizowany.... Zofia Klaudia - ocena (1) Najlepsza Pani doktor na świecie! Pacjenta jest dla niej priorytetem i... Klaudia M - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam panią doktor Gofron. Łączy profesjonalizm z... M Piotr - ocena (1) Jestem pacjentem od kilku tygodni , fajnie że na początek Pani doktor... Piotr Małgorzata - ocena (1) Pani Doktor Monika Stołyhwo-Gofron to nie tylko dietetyk to doktor nauk... Małgorzata Magdalena S. - ocena (1) Zmagałam się z depresją i nadwagą wiele lat, miałam problemy z jelitami ale... Magdalena S. Agnieszka - ocena (2) Od kiedy trafiłam do Pana Michała, moje postrzeganie diety zupełnie się... Agnieszka Rehabilitacja po wypadku samochodowym (2) Miałem wypadek samochodem, dzięki któremu nie byłem w stanie się ruszać.... Maciek MS - ocena (1) Świetne miejsce z profesjonalną kadrą! Córka uczestniczy w zajęciach... MS Norbert Abramczyk - ocena (1) Pan Michał Malinowski to wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej... Norbert Abramczyk Anna - ocena (1) Super, polecam z calego serca Anna Karolina - ocena (1) Pan Michał prowadzi dietę profesjonalnie, a do tego miło. Zmienia myślenie i... Karolina