Ania - ocena (1) Na wstępnie powiem ,że Pani Monika jest bardzo sympatyczna osoba ,na samym... Ania A.B. - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę. Wsłuchanie się w potrzeby, zaangażowanie w... A.B. Monika - opinia (1) Polecam Panią dietetyk Monikę. Jest osobą z ogromną wiedzą i doświadczeniem.... Monika
Marcelina - opinia (1) Z całą pewnością polecam Panią Monikę, z której pomocy korzystam już ponad 10... Marcelina Tomek - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Moniką. Gdy zaczynałem w czerwcu 2021... Tomek Natalia - opinia (2) Dzięki Pani Monice udało mi się zrzucić zbędne kilogramy i nie sądziłam że... Natalia Ewelina - opinia (2) Warto, bo z Panią Moniką można stracić 10 kg szybko i bez wysiłku. Dania... Ewelina Maryla - opinia (2) Pani Monika jest doświadczonym , zaangażowanym , a co najważniejsze... Maryla Karolina - opinia (2) Z całego serca polecam. Odkąd ponad rok temu stwierdzono u mnie... Karolina MK - opinia (2) Gorąco polecam panią Monikę! To świetna specjalistka i przeuroczy człowiek o... MK