Karolina S. - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie :) obsługa jest najmilsza jaką mogłam... Karolina S. Mikson - opinia (1) Świetny catering, mega dobrze przygotowane dania, a to wszystko bardzo... Mikson Arek - opinia (1) Na co dzień jestem w ciągłym biegu, natomiast wasza dieta pudełkowa bardzo... Arek
Emil Biernat - opinia (1) Jestem zdumiony jakością waszej obsługi , nie przeszkodził wam nawet wirus,... Emil Biernat Zuzanna - opinia (1) Dietę udaje mi sie trzymać pół roku, dzięki perfekcyjnemu działaniu cateringu... Zuzanna RAdek - opinia (1) Korzystam z ich usługo od prawie roku, bija na głowę inne cateringi . Przez... RAdek Kamil - opinia (1) Zaczynam swój drugi tydzień z dietami i muszę powiedzieć, że jestem pod... Kamil Bardzo dobrze (1) Diety Treningowe robią dobrą robotę! Smacznie, fajny pomysł z posiłkami przed... maciej Słabo raczej (1) Jedzenie stosunkowo drogie i bardzo przeciętne. Nieproporcjonalne porcje,np 1... potrawka Świetne posiłki dla wszystkich na siłowniach (1) Posiłki dostarczane przez dietytreningowe są różnorodne i smaczne. Bardzo... Piotr K