Disco Inferno

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam :)

Czy ktoras z Was dziewczyny bedzie miala u siebie na weselu zespol Disco Inferno ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Disco Inferno

hoooop

up up

nie ma nikogo takiego na forum ?

My będziemy mieli Disco Inferno:) Ty także?

Oooo :) nie ja niestety nie...
Mieli juz Nasz termin zajety:( a Ty ktorego masz wesele?

My mamy wesele 24-go października tego roku:)Cały czas na forum szukam jakiś opinii na ich temat ale bardzo ich mało niestety:( ale po przesłuchaniu wielu nagrań demo stwierdziliśmy, że oni będą najlepsi i mamy nadzieję, że tak właśnie będzie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdroszcze Wam, naprawde... ja zakochalam sie w glosie wokalistki .... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieliśmy wesele w lipcu tego roku, które prowadził zespół Disco Inferno. Natrafiłam na nich przypadkiem, nie mieliśmy z mężem żadnej wiedzy na temat "grajków" i nie chcieliśmy nikogo ze swojej okolicy.
Szczerze mówiąc ja trochę się obawiałam, natomiast mój mąż obawiał się bardzo! Im bliżej wesela, tym częściej myślał o zmianie zespołu.... , "bo przecież ich nie znamy, nikt z rodziny ani przyjaciół ich nie zna... "Przed weselem ustaliliśmy jego przebieg z zespołem. Generalnie nie mamy doświadczenia w tego typu imprezach, nie wiedzieliśmy jakie mają być zabawy, mieliśmy tylko kilka swoich ulubionych piosenek, które chcieliśmy by puszczono/ zaśpiewano itd., okazało się, że nie musieliśmy, bo Paulina - wokalistka - ma głowę na karku i jest naprawdę świetnym organizatorem! Ale przy tym, nie odczuliśmy, że jesteśmy entą para z kolei, tylko jakbyśmy byli pierwsi u których będą. Zdaliśmy się na nią ;) Gdy zaczęliśmy swój pierwszy taniec, mąż szepnął mi do ucha, że są rewelacyjni... Goście chodzili za nami i pytali skąd są ;) oryginalne zabawy, krótkie przerwy, goście nie schodzili z parkietu ;) wesele trwało do białego rana, dosłownie, bo chyba o 5 rano byliśmy w domu, natomiast poprawiny do późnej nocy. Goście nie chcieli ich wypuścić! ;) Polecam z całego serca. Czasami warto zaryzykować z wyborem, by wszystkich zaskoczyć! W 2016 roku idziemy na 6 wesel, gdzie każde z przyjaciół mówi, że żadne nie będzie tak fajne jak nasze. Miły komplement, dla nas i dla wodzirejów. ;) Przecież na weselu najważniejsze jest jedzenie i zespół/ dj, u nas całe szczęście niczego nie brakowało! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0