Disney on ice - które miejsca najlepsze?

chce sięwybrać z córką ale nie mam pojęcia jakie miejsca wybrac ?
Może ktośpoleci jaki sektor najlepszy jak mam kupić za 120 zl to chce zeby dobrze widziala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Disney on ice - które miejsca najlepsze?

Za 120 to chyba wszędzie będzie dobrze widać, one wszystkie są przy samej scenie.
Ja mam w sektorze 114, mam nadzieję że będzie ok.
Kupowałam parę dni temu i praktycznie nie było już biletów po 120/99 w Gdańsku, jeszcze sporo tańszych zostało.

mi się wydaje że 115 i 102 bo akurat środek lodowiska są fajne - rok temu byliśmy w 116 i też było ok.

Kupowałam jakoś 2 dni temu I na tą godz wszystko przy scenie zajęte. Dalej ciężko mi było 4 obok siebie znaleźć. Pewnie zależy którego dnia się chce.

Podobno ze względu na duże zainteresowanie jeszcze jeden termin wczoraj dodali .

rzeczywiście, w niedzielę jeszcze o 18.30, a były tylko dwa.

A ktoś siedział kiedyś w sektorach 322-321? Będzie coś widać czy brać lornetkę?:)

a powie mi ktoś coś na tema sektora 316 tych dwóch pierwszych rzędów ?
bo sątylko po 50 zł ?

w zeszłym roku byłam w sektorze 317 (w piątek) - bardzo dobrze się oglądało i wszystko było widać i w sektorze 514 w niedziele (chodziło o to że nie zdarzyłam na całe przedstawienie w piątek przez tą śnieżyce i w ramach ''reklamacji'' wpuszczono mnie na całe przedstawienie w niedziele ale już do sektoru najwyżej i tam z kolei było widać gorzej bo to wszystko było bardzo małe i średnio widoczne)
myślę że te tańsze miejsca w dwóch pierwszych rzędach w sektorze o którym piszesz wynikają z tego że jest tam przejście i istnieje taka możliwość że podczas przemieszczania się ludzi będziesz miała czasem zasłoniętą widoczność.
generalnie z tych wszystkich sektorów jest dobra widoczność.

zapraszam do obejrzenia skrótu z tego wydarzenia:
https://www.youtube.com/watch?v=0qFlSGNS8WY&lc=z22lgtbwpyybzjohw04t1aokgasekxbm1ieb2ru1hfeark0h00410

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...