Wesele 26.08.2016 (1) Impreza poprowadzona dokładnie wg. wspólnych ustaleń. Wszyscy goście bawili... Karolina i Jan Perfekcja ! (1) Impreza super Tomek spisal sie na medal !Moje wesele bylo z*******e a ludzie... Ewa i Alan DJ na twoje wesele!!! (1) Zabawa weselna odbyła się 18.06.2016 a Tomek poprowadził ją po prostu... Adi
Super współpraca! Profesjonalna oprawa muzyczna i dekoracje światłem (1) Z Dj Crazy współpracujemy już od ponad 2 lat. Tomek doskonale potrafi bawić... Paweł | MediaboxPolska.pl Polecam (1) Witam Polecam wszystko ok, naprawdę super impreza prowadzona przez pana... kamola Weselny klimat - Gorąco polecam Dj Crazy (2) Dnia 02.05.2016r mieliśmy wesele. Wraz z mężem całkowicie zaufaliśmy... Karolina i Marcin Dj na wszystko 😊 (1) Jak najbardziej polecam Mmmmmm wesela dyskoteki konferencje (1) polecam pana Tomka miła obsługa fachowa moe nie jest tani ale za wiedze... pitiklik Urodziny (1) Dj crazy~petarda!!! Swietne utwory i propozycje.Tomek rozbawiłeś gości do... RENIA BARDZO ,BARDZO DZIĘKUJEMY (1) Tomku dziękujemy za fantastyczną zabawę, muzykę idealnie trafioną!!!,... SABINA WESELE (1) Z Tomkiem - Dj Crazy - spotkaliśmy się przed weselem (ustaliliśmy przebieg... ŁUKASZ Szczerze polecam (1) Lepiej trafić nie można!!!. Tomek był zarówno dj'em jak również wodzirejem na... Michal/Paula Wesele (1) Dj Crazy ustalił z nami przed weselem zarówno repertuar muzyczny jak i... Em Moje wesele na 99,7 % UDANE ! (1) Pozdrawiam serdecznie Dj-a Crazy oraz jego pomoc . Prowadził u mnie zabawę... Aleksander Olszewski-Podbioł Polecam (1) Dj Crazy prowadził wesele mojego brata i naprawdę polecam z całą... Dorcia polecam (1) polecam jak najbardziej 100% zadowolenia bartek wesele (1) DJ Crazy prowadził moje wesele. Imprezę uważam za udaną, cala sala bawiła się... Kamila Paula - opinia (1) Miałam okazję bawić się na wakacyjnych dyskotekach w Sopocie, które prowadził... Paula Dj na 6! (1) Dj.Tomek prowadził 60-tkę mojej mamy. Dzięki niemu wszyscy świetnie się... Ela Nie polecam (1) Widze same najwyzsze oceny i mam wrazenie ze pan DJ-wodzirej sam je sobie... zleceniodawca