Godny polecenia (1) Bardzo polecam dj crazy za profesjonalne prowadzenie naszego wesela .... Agnieszka Polecamy 100% (1) W dniu 14.06.2014r. (Piękny dzień ) ;) miało miejsce nasze wesele, które... Monika i Rafał Godny polecenia (1) Systematycznie bywając podczas uroczystości ślubnych wykonywanych przez DJ... Ariel
Wspaniale wesele (1) Z czystym sumieniem moge polecic p.Tomka.Wszystko puszczal to co bylo... Urszula Super Dj (1) Dj Crazy poprowadził 21.06.2014r moją 50 tkę. Repertuar muzyczny dobrał do... Ala pomocny człowiek (1) Kilka dni temu zostaliśmy wyrolowani w ostatniej chwili przez DJa Mandaryna.... Izabela Polecam!!!! (1) Witam, bawiłam sie w ostatnim czasie na dwóch imprezach prowadzonych przez Dj... Sylwia Dj godny polecenia!!!! (1) Dj Crazy prowadził nasze wesele w sierpniu tego roku. Mogę z czystym... Natalia Polecam Dj-a Tomka (1) serdecznie polecamy, byłem na wielu zabawach weselnych ale tak dobrze się nie... Roman Polecam! (1) Dj Crazy spełnił wszelkie oczekiwania dotyczące scenariusza weselnego i... uczestnik świetny DJ (1) Ja również polecam gorąco, wszyscy się bawili na weselu do białego rana, dużo... julianka Dj Crazy Tomek - same 6! (1) Byłem na weselu 24 sierpnia 2013, na którym Dj Crazy Tomek zapodawał... Maciej Gorąco polecam!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Tomka wszystkim którym zależy aby zabawa... Łukasz wesele było zajebiste (1) Dj Crazy grał u mnie na weselu które odbyło się 21lipca 2012roku. Wszystkie... Monika Kowalewska Bomba nie dj (1) Imrezy świetne nagłośnienie pełna profeska myśle że większość grających dj... Morelowy Beata - opinia (2) Witam Bardzo dobry dj i konferansjer.Posiada bogaty repertuar od lat 60 po... Beata Superowa Impreza!! (1) Impreza z Dj. Crazy Była odlotowa ! Zajefajna muza, klimat ! Wybawiłam sie... Laura Życzliwy - opinia (2) nic specjalnego (...) de fakto nie potrafi grać w kółko ten sam temat, (...)... Życzliwy Dj Crazy (1) Jest świetnym Dj.Polceam gorąco tego człowieka.Z nim imprezki to prawdziwa... Kamilo Arek i Gosia (1) Gorąco polecamy! Rok temu prowadził nasze wesele, wszystko w jak najlepszym... Arek