Weddings Vision - opinia (1) Dj Grelik to osoba w pełni profesjonalna, posiadająca wielkie doświadczenie w... Weddings Vision 30te urodziny :) (1) Dawno się tak nie wybawiłam, dawno nie byłam na tak profesjonalnie... Marysia Radtke Idealny kierownik imprezy (1) Polecamy Dj Grelika! Przejechał 400 km aby zagrać na naszym weselu, była to... Justyna i Maciej
Wesele Asi i Seby 3 sierpnia 2019 (1) polecamy dj grelika w 100%!!! Długo szukaliśmy Dj, który odpowiadałby naszym... Joanna i Sebastian Mistrz w świecie muzyki (1) Co tu więcej mówić, nie bez powodu coraz więcej znajomych poleca sobie DJ... Milena i Konrad Jednym słowem pełen profesjonalizm. (1) Obsługa na 100%, widać że wkłada w to całe swoje serce. Widać zaangażowanie w... Agata Łukasz Daria i Patryc - opinia (1) Dzięki DJ’owi Grelikowi nasze wesele jest niezapomniane. Zabawa do samego... Daria i Patryc - opinia (1) Bardzo Fajna zabawa goście zadowoleni Ogromny pozytyw (1) Ogromne podziękowania dla DJ Grelik za poprowadzenie naszego wesela. Za... Paulina Polecamy ! (1) Dj Grelika poznaliśmy na weselu znajomych i od razu wiedzieliśmy, że... Patrycja i Grzegorz Wesele Agaty i Mateusza (1) Oprawę muzyczną oraz świetlną oceniam wzorowo. Muzyka dobierana w trakcie... Mateusz Kuczera Mega !!! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z Grelika. Muzyka trafiona, dla każdego coś... Agutek prawdziwy mistrzuniu ;) (1) DJ Grelika znaleźliśmy przez internet i kierowaliśmy się jego pozytywnymi... Lidia polecamy! (1) Mieliśmy okazję korzystać z usług dj grelika. wymieniony zapewnił nam... Natasza i Miłosz super DJ !! (1) polecamy bardzo dj Grelika ! profesjonalne podejście do prowadzenia zabawy... Kasia i Damian Cudowne wesele! Dziękujemy Kasia i Szymon (1) Na początku nie byłam przekonana co do Dj'a. Jednak po serii nagabywań mojego... Kasis DJ Grelik (1) Dobra muzyka. Świetne prowadzenie Agnieszka Rewelacja ! (1) Najlepszy i najbardziej kreatywny DJ ! Długo szukaliśmy dj na ślub, aż w... Ania i Łukasz Najlepszy dj jakiego znamy i serdecznie polecamy ! ;) (1) Postanowiliśmy, że sami zajmiemy się organizacją całego wesela. Imprezy... Patrycja i Tomasz wesele- Dominika i Adrian (1) Wielkie podziękowania dla Dj Grelika i DJ Jacy za wspaniałe poprowadzenie... Domi