Jesteś najlepszy! (1) Wczoraj było cudowne wesele, otwieram oczy i piszę opinie! Grzesiu dziękujemy... Sandra Tomek 50te urodziny (1) Od samego początku współpraca wyglądała super. Goście bawili sie do samego... Ewa Nakielska prowadzenie wesele (1) Dj Grelik - tak jak myśleliśmy od początku współpracy - nie zawiódł nas,... Benita i Maciej
Rewelacja (1) Mieliśmy wesele tydzień temu i musze powiedzieć ze było EXTRA. Goście... Paulina Jest moc! (1) Mieliśmy wesele 3 tygodnie temu i jesteśmy zachwyceni! Wszyscy goście bawili... Paweł i Agata Polecam (1) Dj Grelik grał na moim weselu 19.08.2017. Muszę powiedzieć: dobra robota !!... Edyta i Krzysiek Wielkie podziękowania - Martyna i Michał (1) O Dj Greliku dowiedziałam się z internetu już rok temu. Szukałam kogoś kto... Martyna i Michał DJ strzałem w dziesiątkę! (1) DJ Grelika znaleźliśmy przez Facebooka, do współpracy zachęciły Nas pozytywne... Klaudia i Adrian Dobry wybór na wesele (1) Mieszkamy za granicą i baliśmy się że przy wyborze "w ciemno" możemy się... Kasia i Krystian 40-tka jak się patrzy. (1) Gorąco polecam Grzesia. DJ pierwsza klasa. 40-tka udana, muzyka różnorodna.... Robert Mański Zaufaj i nie wahaj się - warto! (1) Dj Grelika znaleźliśmy przez internet.Pozytywne opinie klientów i gości... Marta POLECAMY!! (1) Dj Grelika znaleźliśmy w internecie przez przypadek :) i całe szczęście!!... Marta i Łukasz Doświadczeni (1) Szczerze polecę znajomym .Bawiłam się wyśmienicie (NOGI jeszcze czują rytm)... MARIOLA Wesele (1) Bardzo,bardzo dziękujemy Ci Gresiu za super imprezę,zarąbistą oprawę lasery... Gosia i Piotr SZCZERZE POLECAM!!!!! (1) Dnia 18-03-2017 bawiliśmy się z okazji 60-tych urodzin mojego taty. Dj na tej... Lukasz 34 lata Serdecznie polecamy  (1) Kapitalnie poprowadzone nasze wesele ! Z czystym sumieniem mogę polecić DJ... Hania DJ - opinia (1) Z oferty tego DJ korzystaliśmy już kilka razy, zazwyczaj przy okazji imprez... Centrum U7 Bal Sylwestrowy 2016 (1) W imieniu Hotelu Business Faltom Gdynia *** pragnę z całego serca podziękować... Mirela Jary Wesele (1) Wielkie podziękowania dla DJ Grelik/ DJ Łysy za poprowadzenie najważniejszego... Maciej Agata - opinia (1) Dj Grelik to profesjonalista :) widać ze bardzo lubi swoją pracę i bardzo się... Agata