Wesele :) (1) Dj Grelik grał na naszym weselu 17.06.2016r, wybór Dj-a był strzałem w... Monika i Jacek Zadowoleni (1) Bardzo jestesmy zadowoleni z Dj :) wybawili sie wszyscy na naszym weselu.... Magda i Tomek Blondi (1) Tylko nie Dj Marek Nadolskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to masakra niepolecam... BLONDI
Fenomenalny talent !!! Wesele 17 czerwiec 2016 !!! (1) Witam.Wydawało by się,że rola Dj-a na weselu jest bardzo prosta.... Gość Jacek ! Pozytywna (1) Dj Grelik prowadził bal gimnazjalny u mojego syna. Jak to zwykle bywa część... Andrzej Wspaniały DJ ;) (1) Witam, Chciałabym polecić wszystkim niezdecydowanym DJ Grelika, wspaniała... Joanna Miotk Najlepszy DJ (1) DJ Grelik rozrusza każdego. Dzięki Jego profesjonalizmowi Nasze wesele było... Asia i Jarek Wesele maj 2016 (1) Serdecznie dziękujemy za wspaniałe dwa dni świetnej zabawy! Dzięki Tobie Dj... Agnieszka i Maciek Najlepszy dj na świecie !!! (1) Wspaniały dj ! Nie znamy nawet takich słów, które pomogłyby nam wyrazić jak... Weronika i Wojtuś polecam! (1) Gorąco polecam! Dj Grelik grał na moim weselu, wyszukaliśmy po dobrych... Dorota Najlepszy (1) Zabawa weselna prowadzona przez DJ była niesamowita, wszyscy pięknie się... skwarscy Zadowoleni klienci - zadowolona organizatorka (1) Od kilku lat zajmuję się organizacją imprez okolicznościowych. W ostatnią... Eliza DJ Grelik-MISTRZOSTWO ŚWIATA! ! ! (1) Witam Serdecznie, chciałabym bardzo podziękować panu Grzesiowi za Super... Synowa i Syn Dj warty polecenia (1) Dj Grelik, prowadził w naszym lokalu Sylwester 2015'- konkretna współpraca,... Godding Super impreza firmowa (1) Mieliśmy przyjemność bawić się na imprezie integracyjnej, na której grał DJ... Ania, organizator Nie wiem czemu są tak dobre opinie na temat Pana Grzegorza. (2) Gdybym nie dała mu swoich utworów muzycznych nie było by się przy czym bawić.... Sandra Plichta Dj Grelik The Best !!!!! (1) poprowadził miją 18 21.listopada ,atmosfera jaka zapanowała na sali... Magdalena Drulla Profesjonalny. Kreatywny. Uprzejmy. Zabawny. Poprostu DJ Grelil! (1) Nasz ślub odbył się 05.09.2015r. Głowa Panny Młodej jak zwykle była pełna... Natalia Magda i Mirek (1) Profesjonalny Dj biorący pod uwagę sugestię i uwagi pojawiające się w trakcie... Magda i Mirek Dziękujemy Panie Grzegorzu! (1) Pan Grzegorz poprowadził imprezę integracyjną naszej firmy. Wybraliśmy Go... Monika