Dj Krzysztof Kleszczyński

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Co myślicie na temat dj Krzysztofa Kleszczyńskiego z Kartuz? Bardzo proszę o opinie bo nie wiem czy kontaktować się z tym panem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dj Krzysztof Kleszczyński

Miałam tego pana na poprawinach, bardzo gorąco polecam, mi i naszym gościom jego muzyka bardzo sie podobała! Radzę się z nim umówic na spotkanie, wówczas będziesz miała okazję sprawdzic to, czy grana przez niego muzyka przypadnie Ci do gustu. Co ważne takie spotkanie zapoznawcze nic nie kosztuje!!! Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z usług tego dj. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłych i owocnych poszukiwań właściwego dj
Ilonka

Skąd się o nim dowiedziałaś?, ja nie byłam na żadnym jego weselu, ja tylko znalazłam go właśnie tutaj w weselniku.Może ma dj Krzysztof jakąś stronę?

Up

Bardzo polecam tego Pana., profesjonalizm, kultura osobista na wysokim poziomie. Potrafi zabawić gości , wprowadza swojską i przemiłą atmosferę. Bardzo polecam -jak wesele to tylko Dj Krzysztof.

ojjj TAK!!! już kiedyś pisałam o Krzysiu, naprawdę godny polecenia, proponuję zadzwonić i się umówić, no i przede wszystkim sprawdzić termin, bo jest dosyć mocno oblegany.