Re: Dj Lech Radziun - opinie
~Asia i Łukasz
(14 lat temu)
Nie uważam, żeby był przereklamowany, bo reklam o nim nie ma :) Są tylko blogi, gdzie są opinie ludzi, a są same pozytywne. Czyli coś w tym jest.
U nas pan Lech grał we wrześniu 2011. Naprawdę gorąco polecam!!! Na pierwszym spotkaniu wiedziałam już, że chcę mieć tego DJ,uśmiechnięty i pozytywnie patrzący na świat, a każdy zespół był kiepski, z którymi się spotykaliśmy.
Muzyka dopasowana do gości, konkursy prześmieszne, zabawy dla każdego, zwłaszcza super gdy goście ubierali kapelusze i "jechali pociągiem zwiedzać świat miksem różnych piosenek", albo gdzie chłopaki przebrali się i zrobili koncert a młody był Elvisem, to każdy był posikany ze śmiechu. Mój teść nie poznał syna w przebraniu. Nikt się nie spodziewał takich zabaw, nigdy nie było takich na weselach w mojej rodzinie. Każdy dobrze się bawił. Mieliśmy prezentację multimedialną i na niej każdy płakał ze wzruszenia.
Podejście Lecha jest naprawdę profesjonalne. Wszystko konsultuje z młodymi. Dopasowuje się do każdego, gra w zespole, czyli współpracuje z fotografem, kamerzystami i gośćmi przede wszystkim. Naprawdę Super!!!!!!!!!!!!
28
6