Dj Marcin M

Zespoły muzyczne i DJ-e

Wejherowo, Marii Konopnickiej 50A

Najlepszy Dj na świecie! (1) Dj Marcina znaleźliśmy przypadkiem szukając Dj-a na nasze wesele.... Patrycja i Mateusz Polecamy DJ Marcina! (1) Serdecznie polecamy DJ Marcina wszystkim parom organizującym swoje wesele! DJ... Przemek i Karolina Najlepszy wybór! (1) Wow! To co działo się na naszym weselu jest nie do opisania! Bawiliśmy się... Agata Witkowiak-Kozłowska
Aleksandra - opinia (1) Najlepszy dj pod słońcem polecam każdemu, na każda okazje . Mam nadzieje, ze... Aleksandra Wesele (1) Super wodzirej i DJ.Polecam wszystkim.Zapewnił wspaniałą zabawę. My jako... Ala i Robert Zdecydowanie najlepszy wybór! (1) Marcina poznaliśmy zupełnie przypadkiem, jego ogłoszenie znaleźliśmy na... Ania & Adam Jednym słowem: polecamy! (1) Marcina możemy polecić wszystkim parom planujacym wesele. Od samego początku... Ania i Paweł Mega! (1) Marcin chcieliśmy Ci serdecznie podziękować za tak wspaniałe wesele i... Marta i Michał super :) (1) My zachwyceni, goście zachwyceni, zabawa do samego końca :) Mnóstwo pomysłów... Kasia i Tomek POLECAM! (1) Dj Marcin stworzył niesamowitą atmosferę na mojej imprezie urodzinowej, widać... Bogumił Najlepszy dj, najlepsza zabawa. (1) Nasz ślub odbył się 12.08.2016 r. a na Marcina trafiłam przypadkiem w... Karolia i Adrian Najlepszy DJ na wesele (1) DJ Marcin to idealny wybór na wesele, szczerze polecamy!!! Wesele do białego... Andżelika i Jonatan Rewelacyjny dj, polecamy Gorąco (1) Dj Marcina możemy polecić z czystym sumienie, poprowadził nasze wesele w... Dominika i Łukasz Super (1) Marcin jesteś niezastąpiony. To co działo się na naszym weselu, nie opiszą... Agnieszka Polecamy! (1) Polecamy - DJ Marcin to po prostu profesjonalista. Wszelkie nasze prosby... Pan Młody Pełen profesjonalizm, doskonała zabawa! (1) DJ Marcin to genialna osoba. My i goście bawiliśmy się wspaniale na naszym... Dorota Polecam (1) DJ godny polecenia. Rewelacyjnie poprowadził naszą zabawę weselną. Wszyscy... Sylwia Polecamy !! (1) Gorąco polecamy dja Marcina - doskonale spełnił nasze oczekiwania, a gdy bawi... Karolina i Marek Poprawiny na medal! (1) Pełen profesjonalizm i klasa :) Zabawy i repertuar dobrane idealnie dzięki... J&K Świetny DJ! Gorąco polecamy każdej młodej parze! (1) DJ Marcin jest na prawdę godny polecenia. Jest miłą, bezproblemową i... Marcin