Dj Mitch - Michał Pracel

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej! Czy miał ktoś tego DJ'a na weselu bądź był na weselu, które on prowadził? Czekam na Wasze opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dj Mitch - Michał Pracel

Byłam na weselu prowadzonym przez tego DJ'a. Mogę szczerze polecić. Nie schodziłam z parkietu:) Do tego fajnie dobrane i poprowadzone konkursy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Świetny prezenter muzyczny, profesjonalista. Sprzęt 1 klasa i prowadzenie imprez , wesel. Polecam !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kiedyś trafiłem na coś takiego:

http://forum.trojmiasto.pl/Hotel-Orle-Opinie-t245040,1,11.html

Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, ja bede go miala na swoim weselu, Michal jest swietnym djem, nic dodac nic ujac, mialam duzo okazji zeby zobaczyc go jak pracuje, naprawde potrafi postawic na nogi nawet najwiekszego,nudziaza i sztywniaka. Szczerze polecam, nie ma co sie zastanawiac tylko go zamawiac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam ! Wiele razy pracowałem z Mitch'em i nasuwają mi się tylko dwa słowa : profeska i kultura. Mitch to świetny (jak nie najlepszy) wybór, już za parę dni ponownie będę miał tą przyjemność wspólnej pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy może ktoś jeszcze bawił się na weselu z jego udziałem, bardzo jestem ciekawa opinii z ostatniego sezonu :) lub czegokolwiek więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dj Mitch będzie u mnie na weselu :) powiem Ci, że poszukiwanie Dj zajęło mi na prawdę sporo czasu, bo nie ukrywam, że jestem osobą bardzo wymagającą. Naczytałam się mnóstwo na forach na temat najróżniejszych, z paroma rozmawiałam. W końcu znajoma poleciła mi Dja Mitcha. Spotkaliśmy się z nim, wydawał się okej, ale nadal nie była przekonana. Dopiero kiedy spotkałam się z fotografem i zapytałam osoby zupełnie bezstronnej, która po prostu często bywa na weselach, kto wtrójmieście jest na prawdę godny polecenia i co najważniejsze - nie robi wiochy. Powiedział, że w trójmieście jest trzech których mógłby polecić i pierwszego wymienił własnie DJa Mitcha.Opowiadał nam o tym jak osatnio był na weselu prowadzonym przez niego i było świetnie. To mnie przekonało :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ktoś jeszcze miał tego DJa w ostatnim czasie? Jakie wrażenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja miałam i trochę mnie zawiódł. Myślałam, że dj u mnie to akurat pewniak a jednak o wiele bardziej byłam zadowolona z innych podwykonawców, dj wypadł najsłabiej. Muzyke grał fajną, ale nagłosnienie chyba niespecjalne, tzn kiedy ktoś mówił przez mikrofon nic nie było słychać.. Na rozmowie podkreślałam mu parę razy, że uwielbiamy zabawy weselne i nawet umówiliśmy się jakie miałyby być. Na oczepinach zorientowaliśmy się, że dotychczas nie było ŻADNEJ. Argumentem dja było to, że ludzie się super dobrze bawią i nie trzeba zabaw. Tylko, że dla mnie zabawy to nie miało być urozmaicenie gdyby było nudno, tylko po prostu 2-3 zabawy miały się odbyć jako atrakcja. W końcu po mojej interwencji, po oczepinach była jedna zabawa, wszyscy bawili się znakomicie, tylko mówili później, że szkoda, że nie było ich więcej.. Także lekki niesmak pozostał
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podbijam, jakieś nowe opinie z ostatniego sezonu? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1