Marek - ocena (1) DJ SoSo Black to znakomity fachowiec. Dzięki profesjonalnemu podejściu do... Marek Piotr - ocena (1) DJ So So Black! Świetny gościu, przesympatyczny facet, który wprowadza... Piotr a.kanawka@wp.pl - ocena (1) Najlepszy DJ ever! na studiówkę i na bal seniora ;) serdecznie polecam! a.kanawka@wp.pl
Jakub - opinia (1) Gorąco polecamy usługi cudownej pary Roberta oraz Nijole. Rozkręcili naszą... Jakub Karolina W. - opinia (1) Jestem świeżo po weselu i poprawinach, prowadzonych przez Dj SoSo Black oraz... Karolina W. Ewelina - opinia (1) Osobiście byłam na dwóch imprezach gdzie grał Pan Robert. Obie imprezy... Ewelina Pełen profesjonalizm, świetna muzyka, klasa i humor na najwyższym poziomie (1) Robert prowadził nasze wesele w sierpniu 2019 r. Goście zachwalali DJa w... A&J Maria & Maciej - opinia (1) Mieliśmy okazję współpracować z Dj so so Black na naszym weselu. Goście... Maria & Maciej Najlepsza impreza w życiu, nasz ślub! (4) Dzięki DJ so so black nasz ślub był najlepszą imprezą w naszym życiu. Od... as20 Profesjonalizm (1) Polecam! Przyjęcie weselne poprowadzone na najwyzszym poziomie, z klasa, a... Paula Było fantastycznie! (1) DJ So So Black prowadził moją studniówkę. Było świetnie! Wspaniale dobrana... Szymon