Dj Tomasz Kaminski

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny , czy ktoras z Was bedzie korzystala z jego uslug na swoim weselu w 2009? ja wlasnie sie waham... jesli go wybralyscie napiszcie dlaczego, moze pomozecie mi w podjeciu decyzji. jesli ktos chcialby odradzic rowniez prosze o wypowiedz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dj Tomasz Kaminski

Szczerze nie polecam!!!!Złe doświadczenie, mimo wcześniejszych ustaleń zepsuł wszystko to co było zaplanowane na nasz Ślub!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

rany! napisz cos wiecej koniecznie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.Tomasz prowadził nasze wesele w 2007 roku. Jest wspaniały! Profesjonalista, mądry, umie wyczuć atmosferę. Zaproponował dwa konkursy i świetnie je poprowadził. Ma super sprzęt i świetne nagrania. Przed weselem spotkaliśmy się i omówiliśmy szczegóły (muzykę, pierwszy taniec, oczepiny, itp.) Wszystko zrealizował wg uzgodnień. Bardzo polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli chodzi o tego samego Tomasza Kamińskiego z Redy to również go polecam :) Prowadził moje wesele i było cudownie :) a dwa lata przed moim weselem prowadził wesele mojej siostry :) Ma super sprzęt światła oraz prowadzi fajnie różnego rodzaju zabawy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

My będziemy go mieli na swoim weselu w sierpniu przyszłego roku. Ocenić będę mogła dopiero po weselu, aczkolwiek po rozmowie dotyczacej szczegółów imprezy odnieśliśmy wrażenie, iż jest jest to bardzo profesjonalny i rzetelny człowiek znający się w 100% na tym co robi. Uważam, że jeżeli ktoś szuka DJ z klasą to lepiej nie może trafić :-) Jestem bardzo ciekawa jak mógł komuś popsuć wesele, jak pisze jedna z was powyżej?! Wydaje mi się to niedorzeczne i nieprawdziwe. Zresztą wystarczy się z Panem Tomaszem umówić na rozmowę, a wtedy wszystko będzie jasne :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzieki dziewczyny, strasznie zaniepokoila mnie ta negatywna opinia ale wasze troszke uspokoily:)

Ciekawostka !?!?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pierwsza odpowiedź na post "~~oli", cytat "Szczerze nie polecam!!!!Złe doświadczenie, mimo wcześniejszych ustaleń zepsuł wszystko to co było zaplanowane na nasz Ślub!!!!" koniec cytatu.
--------------------------------------------------------------------------------------------
W innym poście "DjRobert" tym razem odpowiada "~oli" , cytat "Szczerze nie polecam!!!!Złe doświadczenie, mimo wcześniejszych ustaleń zepsuł wszystko to co było zaplanowane na nasz Ślub!!!!
Zagadka, ile ślubów miał/miała ~oli ?

link z postem "DjRobert"
http://forum.trojmiasto.pl/DjRobert-t67934,1,11.html

racja! kurcze to chyba jakas wredna konkurecja a do tego malo sprytna! dzieki za trafne spostrzezenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie!!!! wredne i paskudne zachowanie...ale to może dowód na to, że ten pan jest rzeczywiście bardzo dobry i konkurencja się boi ;-) t
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja szczerze polecam. Pracuję w jednym z hoteli z którym współpracuje TOKA, więc byłam na niejednej imprezie Tomka K. zawsze impreza na 102, właśnie będę organizowała 18-tkę mojego dziecka i nie wyobrażam sobie innego DJ niż Tomek Kamiński!!!

no to sprawa przesądzona - pan Tomasz to jest to!:)

A jaka jest cena usług Pana Tomasza ?

zalezy od ilosci sprzetu jakie bedzie musiaal zaangazowac ale 1800-2200 maksymalnie. mysle ze warto. ostatnio bylam na weselu z dj za 1400zl i masakra - zdecydowanie wole dolozyc te kilkaset zlotych i miec pewnosc ze wydarzenie w ktore zaangazuje tyle czasu emocji i pieniedzy bedzie udane. dobry dj to podstawa, zly polozy cale wesele!

2 lata temu płaciliśmy 1500 zł. Było warto.

My mielismy pana Tomasza i bylo super! Przeslalismy mu przed weselem 20 kawalkow, ktore chcielibysmy zeby polecialy na imprezie i reszte dopasowal rewelacyjnie! Uwazam, ze jezeli to ma byc wesele dla mlodych to trudno o lepszy wybor! Fakt ze Hej Sokoly, Szla dzieweczka to nie klimat tego dj, wiec jesli ktos kogos takiego poszukuje....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś mógłby podać namiary na Pana Tomka?
z góry dziękuję...

http://toka.prv.pl/

moze jakies nowe opinie??

up

Czy może ma ktoś aktualne namiary na Pana Tomka?

Pan Tomasz był DJem na moim weselu w Starej Cegielni w 2016 roku. Wesele było dwu-języczne. Pan Tomasz jest DJem z dużym doświadczenie, imprezę prowadził z dużym wyczuciem i klasą, goście świetnie się bawili, zarówno Ci młodsi jak i w wieku rodziców. Serdecznie polecam.

Można wiedzieć w jakim przedziale cenowym "działa" Pan Tomasz ??