Dj-e

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich,
Mam nadzieje ze moj watek nie bedzie skasowany gdyz w 100% nie jest to reklama.
Chciałabym się Was poradzic, poniewaz lada moment bedziemy musieli wybrac dj. Chemy kogos sprawdzonego i zaufanego. Słyszałam ze dj robert to jego strona www. djrobert.republika.pl ( UWAGA to nie reklama chce zeby forumowicze skojarzyli o kogo mi chodzi) Czy ktoś go zna?? może cos o nim powiedzieć?? Prosze równiez o info na temat innych dobrych i sprawdzonych dj-ow.
Obawiam sie ze nasz kochany admin moze skasowac ten watek twierdzac ze to reklama wiec prosilabym info na maila.

z góry dzieki i wielkie pooozdro ;)
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dj-e

Dołączam do tej prośby - też jestem na etpie poszukiwania DJa. Pozdrawiam !

a jak moge zapytać - kiedy macie ślub?? bo ja tez niedługo powinnam chyba szukać..ale jeszcze za bardzo sie ine zdecydowaliścmy - dj czy zespół..

Ślub chcemy miec we wrzesniu ale konkretna date bedziemy ustalac w ten weekend ;)

ooo..my mamy wstępnie ustalony termin na 15 września..ale dopiero zaczynamy sie przygotowywać do wszystkiego..mam nadzieję tylko, że zdarzymy ze wszystkim na czas bo z tego co tu niektóre dziewczyny pisza to już maja dużo pozałatwianych spraw..

don't worry. My 19 sierpnia, nie mamy zadnych "typów", narazie mamy tylko sale i kościół, ale wiem, ze trzeba zacząć poszukiwania DJa bo prawda jest taka, ze jest to taka osoba od której duzo zależy i chcemy naprawde dobrze wybrać gdyby ktoś miał namiary na jakiegos fajnego - będę wdzieczna. pozdarwiam

ja znam kogos kogo polecam i moge dac namiary jak chcecie, napiszcie maila jak jesteście zainteresowane a podam kontakty ;] radze tez przeszukac starsze wątki bo było tego sporo i jesli sie nie mylę to o dj robercie były komentarze ;]

aha sorrki to mój mail pszczolka54@wp.pl ;D gapa ze mnie ;]

dzieki za namiary :)
pozdrawiam

pszczolka54 napisał(a):

> ja znam kogos kogo polecam i moge dac namiary jak chcecie,
> napiszcie maila jak jesteście zainteresowane a podam kontakty
> ;] radze tez przeszukac starsze wątki bo było tego sporo i
> jesli sie nie mylę to o dj robercie były komentarze ;]

Mogę prosic o jakiś kontakt??

OJ TAK BYŁYYYY OJ DUZO :))))

Ze wysylam wszystkim swoja oferte !!!

Co nie ??? :)

Hej ja mam wesele w czerwcu i zaczelam szukac dj-a w pazdzierniku i obudzilam sie "z reka w nocniku". Takze spieszcie sie dziewczyny!!!Mam dj-a ale chcialam najpierw trzech innych a tego bralam za ostatecznosc!

jedyna pocieszająca mnie rzeczą jest fakt, że my mamy slub w piatek - i cały czas łudze się, ze dzieki temu bedzie nam latwiej wszystko pozałatwiać..no właśnie jak na razie słyszałam tylko o dj robercie..ale jeszcze nic nie słuchałam...

Hej Monisiu!
My tez dopiero w ten weekend i powiem Ci ze juz kruchutko z terminami na wrzesień:((

hej kochanie jesli jeszcze sie nie zdecydowaliscie to mam namiary na wspanialego dj i rownie wspaniala orkiestre,jesli jestescie zainteresowani to podam namiary,pozdrawiam

Jesli chcecie wiedziec coś na temat dj'a Roberta to niebardzo interesują Go sugestie i prośby, sam wie jakie konkursy przeprowadzać i jaka zabawa będzie najlepsza na weselu. Jeśli chcecie posłuchać opowieści o Jego doświadczeniu to skontaktujcie się z Nim i umówcie na rozmowę a właściwie na Jego monolog. Ja ze swoim narzeczonym po takim spotkaniu powiedzieliśmy NIE

ale różne są wymagania, więc może to komuś odpowiadać... pozdrawiam ;)

Zgadzam się z aaa. Mieliśmy innego Dj na poprawiny ale mało brakowało a byłby nim właśnie Mr Robert. Mieliśmy innego---polecam, ale to na priva. Zarówno my jak i nasi goście byliśmy niezmiernie zadowoleni i zaskoczeni (b.pozytywnie!) doborem materiału muzycznego. Chcieliśmy muzykę z lat 80-tych po dzisiejszy pop, rock itp. Pan Dj sprawdził się w 100%!

To ja poprosze na amosek@interia.pl

ja tez poprosze o namiary :)

Poprosze tez o namiary na tego dj-a

Asior niezła reklama twojej osoby. I złapałeś przynętę na haczyk. A właściwie aż trzy. Gratulacje.

Fajnie, ktoś znowu wykasował wątek, choć nie było w nim nawet 1 wyrazu reklamy. Kasujący/a ---jesteś beznadziejny/a!!!

można prosić o namiary?

Monisia dzięki za namiar na niego - ja go biorę a innym Polecam!!! nie pali, nie pije, wysoka kultura osobista, rozgadany, olbrzymi repertuar, profesjonalny sprzęt no i w miarę tani jak na DJ-ów

No i tradycyjnie poproszę o namiary na dobreo dj'a od tych, u których się sprawdził na weselu.

no to ja tez poprosze o jakies namiary...

no to jak wszyscy to ja też poprosze o jakies namiary :)

Ja również poproszę na maila namiary na DJ-ów

Poprosze również namiary na dobrych DJ-ów!!

Ja rówież poproszę o namiary na sprawdzonych, polecanych i porządnych DJ-ów

Ja go polecam