Dj na wesela!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Serdecznie witam przyszłe młode pary! Polecam swoją osobę do zagrania i poprowadzenia waszego wesela. Posiadam wieloletnie doświadczenie w tym temacie a dla zachęty gram z takimi zespołami jak Lady Pank , czy Leszcze, Latino Trix. Nie dawno występowałem w BAR-POLSAT. Gram prawie codziennie w największych klubach Polski. Posiadam najwyższej jakości sprzęt i bardzo bogaty repertuar muzyczny. Nie cenie się wysoko. 0-504-062-976
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dj na wesela!!!

będę wdzięczna za szerszą ofertę na myffa@wp.pl
- cena
- demo
- 24 lipca - miejsce Gdańsk - wolny?
z góry dziękuję za odpowiedź

...................

jeśli byś mógł mi też przesłać oferte : monwiec@wp.pl - 11 września

Witam.panie DJ- Siekiera!!!czegoś tu nie rozumiem.DJ który gra w tak popularnych miejscach jak BAR, grywa z zespołem LADY PANK , LESZCZE chce grać na weselach!!!!coś tu jest nie tak!!to jakaś ściema!!!!to pierwsze nie ma nic wspólnego z drugim.pozdrawiam!!

Uwazam podobnie! Skoro ktos ma zamówienie na rok w przód to nie reklamuje się na takim forum. WG mnie WIELKA ŚCIEMA.
Chyba ktoś tu jest kiepski...
Po drugie 700 zł to cenią się DJ z tej niższej półki. Do naszego DJ jest kolejka około 7-8 miesięcy. Cena wyższa, ale za to jakość gwarantowana i nie potrzebuje takiej autoreklamy... (zresztą chyba tylko auto :-((()
PS
Swoją drogą to dołek w MAlborku uchodzi za spelunę dla przedszkolaków. Skoro tam wyrabiasz swoją markę to powodzenia...

Re: Dj na wesela!!!-To dopiero gorący temat!!!

Witam serdecznie!!!
Przeczytałem kilka odpowiedzi na mój temat na forum i jestem zaskoczony. Mam przeciwników jak i zwolenników-POZDRAWIAM wszystkich , mocniej tych drugich. Ogłaszałem sie po raz pierwszy i ostatnni, fakt-w dalszym ciągu zapraszam do współpracy.pa

Jesteś najlepszy!!!!!nie załamuj się!!jesteśmy z Tobą!!pa Siekierka.

prosze zachowac kulture wypowiedzi

powiem tak mialam ochote cie wziac na wesele pseudo dj-u!!!! ale nie jaki twoj bardzo dobry kolega (tez dj!!!!!)odradzil mi ten szalony pomysl nie zajmuj sie sie grANIEM na weselach bo nic o tym nie wiesz!!!!!!!graj dalej na przymorzu w tej swojej spelunie dla dresiarzy i innych malolatow SIEKIERA NIE PISZ NA FORUM ZE GRALES Z LESZCZAMIN LADY PANK W BARZE ITD I NIE OKLAMUJ TAKIMI BREDNIAMI LUDZI. JA WIEM ZE TY WSZELKIMI SPOSOBAMI CHCESZ COS ZAROBIC ALE TO WOłA O POMSTE DO NIEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara tasak!!!!!!DJ.SIEKIERA PSEUDO DJ!!!!!!!

Uwaga na siekierę sama nazwa mówi za siebie.
yoyo