Jakiś czas temu podczas zwykłego spaceru,zaczęły boleć mnie kolana.
Po przebadaniu lekarze zdiagnozowali u mnie chondromalacje rzepek -
nieuleczalną chorobę prowadzącą do destrukcji tkanki chrząstnej w kolanach.Dzięki Bogu ktoś w rodzinie usłyszał o Panie Mariuszu.Pierwszym wrażeniem jakie wywarł na mnie Pan Mariusz,oprócz profesjonalizmu była niespotykana empatia,serdeczność,szczerość i chęć pomocy drugiej osobie.
Po wykonaniu paru zabiegów nastawiających,Pan Mariusz wyciągnął swoje dłonie nad moim kolanem i po krótkiej chwili w bolącym miejscu czułem bezpieczną,przyjemną energię która działała kojąco i odczuwalnie uzdrawiająco.Ujmę wprost,tego dnia zostałem uzdrowiony z nieuleczalnej choroby kolan,ze stanu zniszczonych rzepek ,bólu, braku nadziei na poprawę, do całkowitego zdrowia i szczęścia w dniu dzisiejszym.
Z pośród wszystkich osób które w życiu spotykamy ,możemy spotkać ludzi dobrych w tym co robią, Mistrzów, ludzi Wielkich takich jak Pan Mariusz Gabriel Głębocki ,którzy dzięki swej chęci pomocy drugiemu człowiekowi, empatii, niesamowitym umiejętnością, sercem i profesjonalizmem wnoszą światło ,zdrowie i nadzieję w życie innych, za co z całego serca

Dziękuję Ci Mariusz