POLECAM ! (1) witam. Do Gabinetu Pan Mariusza trafiłam z polecenia. Zmagałam się z okropnym... Klientka Mariusz Gabriel Głębocki - Wspaniały człowiek (1) Do Pana Mariusza trafiłem z silnymi bólami kręgosłupa (do tego stopnia że,... Piotr z Gdańska Aneta (1) Przypadkowo znalazłam chiropraktyka,pana Mariusza Gabiela Głębockiego z... Aneta
Dla Wszystkich (1) Jakiś czas temu podczas zwykłego spaceru,zaczęły boleć mnie kolana. Po... Denis Pijawki (1) Byłam u Pana Mariusza na pijawkach i choć bardzo się ich bałam to było warto!... Zośka Marzena - opinia (1) Szłam na zwykłe badanie rezonans magnetyczny z kontastem do szpitala w... Marzena Naprawdę polecam (1) Około dwa tygodnie temu poważnie skaleczyłam palec o żelazo. Strasznie... Violetta Niedowiary (3) Przez ostatnie dwa miesiące miałam problem z nogą.Lekarze stwierdzili... Bożena Hirudoterapia - terapia z pijawkami (1) Gram amatorsko w piłkę wiele lat. Co się się z tym wiąże doznawałem wielu... Michał Polecam - zwłaszcza tym przy których lekarze medycyny tradycyjnej rozkładali ręce. (1) Do P. Mariusza trafiłam traktując go jako" ostatnią deskę ratunku". Po urazie... Elżbieta z korzyścią (1) Pan Mariusz zaproponował mi dla poprawy zdrowia akupresurę. Doskwierały mi... tatiana Masaż (1) Witam, odwiedziłem gabinet z powodu doskwierającej rwy kulszowej (kto choć... Adam Polecam kazdemu kto dba o swoje zdrowie (1) Bylam na masazu i chodze na pijawki czuje sie super polecam wszystkim jestem... Joanna neutralizator cieków wodnych (1) Mimo wcześniejszego sceptyzmu, po namowie znajomych, ja równiez założyłem u... Maciek z Redy Polecam (1) Polecam wam odwiedzić ten gabinet , na pewno się nie zawiedziecie . Jeżdżę do... Jacek