Dla mających problemy z recesją dziąseł
Mam 39 lat i od kilku zmagam się z koszmarna recesją dziąseł. Przeszłam leczenie ortodontyczne, które wskazano mi jako jeden z środków zaradczych, jednak problem pozostał. Zarówno zdrowotny jak i estetyczny. Leczenie zaczęłam w nieistniejącym już ArtOralu i kiedy po trzech latach leczenia ortodontycznego wróciłam po dalszą pomoc, usłyszałam od właściciela kliniki, że niestety, mimo uprzednich zapewnień i deklaracji nie jest w stanie mi pomóc. Szczęśliwie trafiłam do dr Misiejuk, która nie dość, że jest doskonałym stomatologiem i podejmuje się leczenia najtrudniejszych przypadków, to jeszcze umożliwia kontakt z cudownym specjalistą periodontologii, dr med. dent. Arkadiuszem J. Kuczek. Trafiłam do Pana doktora na konsultację i już po dwóch dniach byłam po zabiegu przeszczepu tkanki miękkiej z podniebienia. Efekt? Niewiarygodny. Dziąsła jak u nastolatki. Sam zabieg, w znieczuleniu miejscowym, chociaż brzmi strasznie, zupełnie znośny, w pewnym momencie prawie usnęłam (sic!) . Niestety tkanki wystarczyło mi jedynie na jedną stronę, z niecierpliwością czekam na kolejne zabiegi. Byłam załamana, teraz wierzę, że będę miała jeszcze piękny uśmiech i zachowam moje zęby przez lata. POLECAM!