Michał - opinia (1) Najlepsza klinika w jakiej byłem. Michał Duże ale... (1) Jakość sprzętu i wykonania bardzo wysoka. Największe zastrzeżenia i... Mona Zadowolona stała klientka (1) Profesjonalizm w pełnym znaczeniu. Zadowolona stała klientka
profesjonalizm (1) Wspaniała i profesjonalna dr Agnieszka Misiejuk, radzi sobie z najbardziej... Danusia Klinika Stomatologiczna ARTDENT Do Zadań Specjalnych (1) Przez wiele lat stroniłem od gabinetów stomatologicznych. Od dziecka miałem... Piotr Światowa technika (1) Jestem prawie 20 lat pacjentką doktor Agnieszki Misiejuk. Największy... Anna Maria Dahlberg (...)za wszystko liczy jak za zboże. (8) Nie polecam tej dentystki , gdyz dla niej liczy sie tylo pieniadz. Miala byc... Karolina NAJLEPSZA KLINIKA DENTYSTYCZNA W POLSCE (3) Pani Agnieszka Misiejuk jest rewelacyjną dentystką, jestem jej pacjentką od 6... Lucyna Polecam (1) Znalazłam się przypadkiem. Poprosiłam o konsultacje w sprawie aparatu... Weronika Masz problemy dentystyczne to odwiedz to ArtDent (1) Goraco polecam...wspaniali specjalisci a Pani Agnieszka Gliniecka -... Agnieszka Milkowska SĄ LEPSI I TAŃSI DENTYŚCI Z LEPSZYMI GABINETAMI I SPRZĘTEM (13) PANI MISIEJUK NIE JEST IDEAŁEM. TERMINATOR Gabinet na szóstkę! (3) Do gabinetu pani doktor Misiejuk trafiłam przypadkiem - akurat ukruszyła mi... Basia polecam (5) chcialabym wyrazic wdziecznosc za profesjonalizm p. Misiejuk. Mam na mysli... Ania M. Polecam Bardzo Karzdemu polecam polecam (1) Artdent Najlepszy Wszystkim, którzy się boją dentysty polecam panią Doktor... Michał A DLA TYCH, KTÓRZY SIĘ BOJĄ :) (2) Leczę się u Pani dr A.Misiejuk już ładnych kilka lat. Pierwsza wizyta była... Ewa Łączek POLECAM (2) Wszystkim, którzy się boją dentysty. Na pierwszej wizycie po latach... Patrycja Najlepszy gabinet (2) Moje wieloletnie doświadczenia stomatologiczne pozwalają z przekonaniem... Joanna Kliszcz Pełen profesjonalizm (1) U Doktor Misiejuk leczę się już od lat, i przyznam że paradoksalnie odkąd... Dorota POLECAM (1) Korzystałem z usług gabinetów stomatologicznych w Gdyni w centrum, później w... Tomasz Świetny gabinet (2) Nigdy nie miałem do czynienia z bardziej profesjonalną i miłą obsługą... Paweł