zdecydowanie polecam (1) Jestem pacjentem leczonym kompleksowo przez kilka lat. Jako jedyny stomatolog... Irek Gorąco polecam (1) Życzę wszystkim aby spotkali się z namowa skorzystania z usług tak... Dariusz Wysocki polecam (1) Bardzo polecam osobom dorosłym oraz osobom które mają dzieci. Długo szukałam... misia
Absolutnie godne polecenia (1) Profesjonalna obsługa, wysoka jakość, miła atmosfera. Ale najważniejsza jest... Paweł Rutkowski Profesjonalizm na każdym kroku. (1) U pani Agnieszki widać profesjonalne podejście na każdym kroku: od diagnozy,... Rafał Sopot warte polecenia! (1) Przede wszystkim bardzo bardzo wysoka jakość leczenia. Niezwykle przyjazne i... Igor Sawicki ŚWIETNY GABINET DENTYSTYCZNY (1) niesamowicie profesjonalny gabinet dentystyczny absolutnie godny polecenia ;... W.Kawczyński Polecam (1) Dr Misiejuk jest miłą, ambitną osobą, która profesjonalnie podchodzi do... Zadowolona pacjentka Leczenie kanałowe na jednej wizycie! Dla mnie rewelacja!!!! (1) Miałam leczony ząb kanałowo i jak wszystkim wiadomo nie jest to... E. Łączek E.Damulewicz - opinia (1) Świetna jakość usług. Gabinet i obsługa na najwyższym poziomie. Świetne... E.Damulewicz Szczeże polecam!!! (1) Lekarz miły i kompetentny. Gabinet profesjonalnie wyposażony,na równi z... A.Torbiński