POLECAM (1) Korzystałem z usług gabinetów stomatologicznych w Gdyni w centrum, później w... Tomasz Świetny gabinet (2) Nigdy nie miałem do czynienia z bardziej profesjonalną i miłą obsługą... Paweł Super specjaliści (1) Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa - jakość na wysokim poziomie! Nowoczesny... M.
ARTDENT POLECAM (1) Polecam z calego serca, mila i fachowa obsluga, To nie tylko naprawa zebow,... adelante od Karola (1) Całe życie bałem się dentysty, od wizyty u Pani doktor Agnieszki zmieniam... Karol z Sopotu NARESZCIE MAMY NOWOCZESNĄ KLINIKĘ DENTYSTYCZNĄ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (3) Z dużą radością i zadowoleniem pragnę wszystkich poinformować, że nareszcie... Mariusz Mierzwicki szczerze polecam (1) Leczę zęby u pani Agnieszki od 2010. Muszę przyznać, że to czego inni... Magda P z Lęborka Dla mających problemy z recesją dziąseł (10) Mam 39 lat i od kilku zmagam się z koszmarna recesją dziąseł. Przeszłam... Justyna wiarygodna i profesjonalna (1) Jestem jedną z pierwszych pacjentek doktor Agnieszki Misiejuk. Lekarz z... Anna Dahlberg Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM !!!! (1) Do p.Agnieszki dojeżdżam dobre kilkadziesiąt kilometrów w jedną stronę, ale... Paulina Lichnerowicz POLECAM WIZYTY W GABINECIE 'ARTDENT' (10) JESTEM WIERNA PACJENTKA OD 2 LAT. GABINET JEST W KAZDYM ASPEKCIE BARDZO... Dorota Michalczewska thks again (1) bardzo dziekuje, Ms. Agnieszka is the best, se la recomiendo a todos gracias... RAMIRO GONZALES DIAZ szczęśiwe zakończenie (2) Po 1,5 rocznym leczeniu u pani doktór Misiejuk z gabinetu ARTDENT w SOPOCIE... Danuta Sokolnicka zaufałam i nie żałuję (2) Jestem ofiarą dentystycznej "opieki" stomatologów, zaufałam Pani Misiejuk,... Danuta Sokolnicka FACHOWOŚĆ I PEWNOŚĆ JAKOŚCI USŁUGI (1) NIE MA NIC BARDZIEJ WAŻNEGO DLA PACJENTA NIŻ LEKARZ DO JAKIEGO MOŻNA MIEĆ... PIOTR dłutowanie mojej ósemki w artdencie (1) bardzo obawiałem się zabiegu dłutowania.Ból i uporczywy szczękościsk zmusił... pacjent z sopotu WSPANIALE (1) Wyznawałem zgubną filozofię: nie boli - nie idę. Moim najgorszym problemem... Łukasz O. zdecydowanie polecam (1) szczerze polecam ten gabinet.Pani Agnieszka to swietna profesjonalistka, o... Elzbieta Zygmuntowska Wieloletni klient (1) Profesjonalizm, dokladnosc, ogromna wiedza i mila, sympatyczna obsluga, lecze... Miroslaw Czeszejko-Sochacki Pozbycie się kamienia. (1) Za namową, podczas badania kontrolnego ,zdobyłem się na tzw.zabieg higieny... on