szczerze polecam
Leczę zęby u pani Agnieszki od 2010. Muszę przyznać, że to czego inni stomatolodzy nie chcieli się podjąć, pani Agnieszka zrobiła. Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych u Pani Agnieszki. Pełen profesjonalizm Pani Agnieszki i jej współpracowników. U mnie było do zrobienia bardzo dużo pracy, mam praktycznie wszystkie górne zęby w koronach i licówkach a w dolnych wszystkie zęby sprawdzone, wyleczone i wymienione stare plomby. Czas i energię jaką poświęciła mi Pani Agnieszka jest ogromny. Stan mojego uzębienia był bardzo zły z powodu źle przeprowadzonych wcześniejszych zabiegów u innych stomatologów. Ponieważ przyjeżdżam z Irlandii, zawsze mam dostosowane wizyty do moich możliwości czasowych i powiem szczerze, że po całym leczeniu już nigdy nie zaryzykuję wizyty u innego stomatologa. Powiem więcej, polecam wszystkim znajomym gabinet ARTDENT, namówiłam swoją mamę i siostrę, które również cenią sobie staranność, fachowość i profesjonalizm. Moje korony i licówki są nieporównywalne z tym co widziałam u moich znajomych. Są nie do odróżnienia od naturalnych, ich wykonanie jest na najwyższym poziomie. Sprzęt w gabinecie, uważam spełnia najwyższe oczekiwania. ARTDENT polecam w 100% .