Jestem pacjentem leczonym kompleksowo przez kilka lat. Jako jedyny stomatolog (a wielu ich przerobiłem) Pani Agnieszka kompleksowo wyprowadziła mi zęby ze stanu tragicznego na perfekcyjny. Począwszy od poprawienia błędów po innych, zabezpieczeniu, leczeniu kanałowym i wyprostowaniu zębów oraz wykonaniu licówek skończywszy. Teraz już 3 rok cieszę się zdrowymi zębami z którymi skończyły mi się problemy definitywnie. Inni stomatolodzy nie dowierzają, że można w taki sposób perfekcyjnie opracować zęby patrząc na efekty leczenia. Gabinet jak i obsługa są na najwyższym europejskim poziomie, Pani Agnieszka nie boi się nowości i to widać po sposobie i metodach pracy. Świetne i konkretne podejście do pacjenta. Jeśli chcesz mieć zęby wyleczone a nie polepione zdecydowanie powinieneś skorzystać z tej oferty. Gdybym od razu trafił do Pani Agnieszki wydał bym pieniądze raz a porządnie. Patrząc na oferty innych "klinik" i jakość ich pracy, tutaj jakość zdecydowanie jest warta swojej ceny, tym bardziej, że leczenie jest kompleksowe i profesjonalne. Po prostu polecam.