Dlaczego droższy bukiet...- puenta:-)))

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
B.sie cieszę - pochodziłam, popytałam i znalazłam kwiaciarnię w Gdyni Dąbrowie, gdzie przygotują mi moją wymarzoną wiązankę za około 50zł.
Pani w kwaciarni przy mnie to obliczyła dodając ceny kwiatów, dekoracji i dodatkowo za ładne ułożenie i przygotowanie na czas...
Jej wyliczenia brzmiały logicznie i sensownie! :-)))
A już myślałam, że będę musiała wydać(tzn.według tradycji nie ja - tylko pan młody;-))) co najmniej 100zł... A w niektórych kwiaciarniach w ogóle zaczynali rozmowę od 150zł...
A tu proszę! Dam znać po 5 sierpnia, jak wiązanka wytrzymała trudy ślubno - weselne:-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dlaczego droższy bukiet...- puenta:-)))

JA DOSTALAM CYNK OD FLORYSTKI ZEBY WOGOLE NIE MOWIC ZE TO JEST WIAZANKA SLUBNA BO OD RAZU CENA WZRASTA DWUKROTNIE :))

a moja kolezanka nie powiedziała ze to slubny i padl jej przed 24 a ja powiedziałam i wytrzymał do wtorku i jescze by wytrzymal ale postanowiłam go usłuszyc

a ja tez chcialam zamowic w lokalnej kwiaciarni, ale jak przyszlo co do czego... to sie okazalo ze ona nie wie czy szef przywiezie takie kwiaty jak bede chciala itp...
wiec na tydzien przed szukalam innej kwiaciarni na szczescie znalazlam i nawet z dostawa do domu :-)

Możesz napisać gdzie jest z dostawą do domu i jakie ceny?

Ssylwia
chciałaś zamówić bukiet u nas w kwiaciarni na przeciwko poczty? :)
zastanawiałam sie nad tą kwiaciarnią :) ale tam gdzie mi pisałaś na priv może będzie lepiej? tylko nie wiem ile sie tam płaci? :)

to nie jest tak, ze z dostawa do domu...
po prostu Pani byla mila i miala po drodze do kwiaciarni...
A nas czas troszke gonil...

raabit- tak dokladniej w tej kwiaciarni chcialam zamawiac....
zaraz odpisze Ci na maila...

calooski...

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...