Dlaczego

Mam takie pytanie,jak przez neta znależć normalną kobiete do stałego związku nie materialistke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dlaczego

czyżbyś był bogaty? biedni raczej zawsze mają żony niematerialistki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękujemy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ale bzdety... normalnie paranoja ... tu chyba są zawsze Ci sami ludzie na tych forach, a jacy wygadani, a jacy wszystko wiedzący .... i temat dnia ... Antek szuka żony - pomóżcie :) oby takich więcej :)
pozdrówka dla super bywalców
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

W nic sie nie dałem złapać, jak tylko w czepianie sie o słówka. Nie mam ambicji w tłumaczeniu sie co miałem na myśli, tu i w tym miejscu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

"Ale jak rozpoczynasz związek to składasz obiecanki dot. prawdziwej miłości...Potem tłumaczysz mi ze takie słowa mówi się w zaawansowanym stadium...........mieszasz już."

Cóż Sam. Dałeś się złapać z przysłowiową ręką w nocniku. :)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację sam.
Bez odbioru i bez komentarza hehehe:-)))))))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza sie i zawsze jestem słowny (.bez odbioru)

Ale jak rozpoczynasz związek to składasz obiecanki dot. prawdziwej miłości...Potem tłumaczysz mi ze takie słowa mówi się w zaawansowanym stadium...........mieszasz już.
zresztą nieważne,
to jest przecież Twoja sprawa:-))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No ok, jednak ja pod tymi słowami nie miałem na myśli pierwszej randki. Przygotowywanie sie do etapu małżeństwa można także nazwać początkiem nowej drogi.

Obiecuje, że nie obiecuje :-P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam!!! Przeczytaj pierwsze zdanie:

Właśnie dlatego gdy rozpoczynam związek mówię coś w stylu "nie obiecuje ci że będziesz bogata, ze będziesz jeździć srebrnym mercedesem i pływać w luksusach, ale obiecuje ci, ze zawsze będę dla ciebie dobry i będę sie o ciebie starał i że będę przy tobie, ponieważ moje serce jest przepełnione prawdziwą miłoscią. Miłość to jest to co mogę ci obiecać, bo maj jej ponad miarę i chcę się nią podzielić z tobą" :PPP takie tam ^^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nigdzie nie napisałem, że obiecywałem cokolwiek na samym początku. Takie wyznanie można przedstawić gdy związek jest już w zaawansowanym stadium. Jednak gdy ktoś depta coś takiego, to nie może to zostać bez odpowiedzi. Reszta to nadinterpretacja moich słów i dopowiedzenie czegoś, czego na myśli ani nie miałem, ani nie zrobiłem.

K.a!! Dzięki siostrzana duszyczko! Nareście ktoś umie to wytłumaczyć co mam na myśli:-))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sam Graszka miała na myśli taki żarcik, ze obiecujesz w ciemno :) i jest w tym trochę racji bo obiecując na początku nie wiesz czy będziesz kochał - czasem nie da się tego kogoś kochać ze wzgl na niego samego, albo na zaistniałe okoliczności, o których wcześniej nie wiedziałaś (ależ to zawiłe;))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

@graszka
Wyciągasz pochopne wnioski. Nie chce sie powtarzać, ale nie znasz okoliczności. To co mówisz jest twoją nadinterpretacją i są krzywdzące dla mojej osoby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jak ktoś Cię nie zna i obiecuje,Graszka,to się z nim nie żeń,bo ja też jestem Ci w stanie wiele obiecać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam, Ty w ogóle niewiesz o co mi chodzi.:-)

Inko, ja nie mam powodu by mieć w sobie gorycz.
Ale zastanów się czy to ładnie tak obiecywać komuś że sie go bedzie prawdziwą miłością darzył nie znając dobrze drugiej osoby?
Prawdziwa miłość---- te słowa nie powinny być rzucone na wiatr

@graszka

Jeśli już kogoś rzucałem, to znaczy że miałem dostateczne powody. Nie odchodzi sie z błahych powodów.

Nie jestem też ehmm skamlakiem, żeby ciągnąć coś na siłe i wbrew zdrowemu rozsądkowi :)

Poza tym wyciągasz pochopnie wnioski, a przecież nie znasz okoliczności i powodów.

@ Sam "nie obiecuje ci że będziesz bogata, ze będziesz jeździć srebrnym mercedesem..." "Miłość to jest to co mogę ci obiecać" Tak Sam, to jest to! :) masz mnie kochać dozgonnie, a Mercedes ma być czarny ew granatowy ;):D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...