Dlaczego

Mam takie pytanie,jak przez neta znależć normalną kobiete do stałego związku nie materialistke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dlaczego

Właśnie dlatego gdy rozpoczynam związek mówię coś w stylu "nie obiecuje ci że będziesz bogata, ze będziesz jeździć srebrnym mercedesem i pływać w luksusach, ale obiecuje ci, ze zawsze będę dla ciebie dobry i będę sie o ciebie starał i że będę przy tobie, ponieważ moje serce jest przepełnione prawdziwą miłoscią. Miłość to jest to co mogę ci obiecać, bo maj jej ponad miarę i chcę się nią podzielić z tobą" :PPP takie tam ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie sądzę żeby 90 % małżeństw rozpadało się z powodów finansowych,najczęściej przyczyną są zdrady.Ważne jest jakimi priorytetami kierujemy się w życiu,nie tylko rodzinnym,bo można mieć np.torebkę za 2tys. i za 90 zł, obydwie spełniają te same funkcje.Małe potrzeby i wymagania za to dużo czasu dla siebie i rodziny:)....tak jest K.a.-brak miłości jest jednym z najważniejszych powodów rozpadania się związków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

no chyba jednak nie są, po prostu od początku wszystko było nie przemyślane i poszło na żywioł( zauroczenie i nic więcej) - "jakoś to będzie" w miłości nie ma "jakoś" musi być pewność: "dobrze będzie! " kochajac jestem pewna, że zrobię dla drugiej osoby wszystko i ona zrobi dla mnie i nawet praca na kilka etatów czy czasowa rozłąka nie rozwalą naszego związku. Ludzie odchodzą od siebie dlatego, ze sie nie kochają , a nie dlatego , ze są biedni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie zgodzę się z Tobą, k.a. 90% małżeństw rozpada się właśnie z powodu finansowych problemów. Bo zakładają rodziny z myślą "jakoś to będzie, miłość zwycięży wszystko" i nagle okazuje się, że to "jakoś" wymaga ciężkiej pracy na 2-3 etaty. Małżonkowie nie mają dla siebie czasu, przestają realizować wspólne pasje, zajmują się sobą i zaczynają się różnice zdań. Ale przecież ich uczucia są szczere! :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.youtube.com/watch?v=D4T8OTOJ-Zw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.a., przeważnie nie kupujemy tego, co nam się podoba ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niulka w tym powiedzeniu chodzi o nieszczerą miłość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ktoś tam kiedyś powiedział, że "gdy bieda wejdzie drzwiami, miłość uleci oknem". Czy jakoś tak. Moim zdaniem idealnie oddaje to istotę życia i uczuć w cywilizowanym świecie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No nie, to co poszlam wcześniej. Dosyć sarkastycznie z resztą.

Cross, pontianac kiedy kobieta pyta o markę Twojego auta - to moze po prostu motoryzacją sie interesuje ? ;) albo sprawdza czy macie podobny gust ? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też :-) Ale niestety miłością nie nakarmisz rodziny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I w sercu:-)

Ależ Wy macie zerowe pojęcie o finansach... Przecież logiczne, że większe zarobki zazwyczaj oznaczają dużo większe koszty. Tak jak z samochodem- im droższy, tym większe koszty jego utrzymania. Więc jakie znaczenie ma wysokość zarobków czy marka samochodu, jakim porusza się partner? Istotne jest to, co ma w głowie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@graszka

Ale że jak? Mam wymieniać wszystkie zalety swoje? Ciągle się uczę, to i zalet przybywa ^^ ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Art-----dziękuję za odpowiedź Sam:)
Skąd wiesz co powinno mi wystarczyć?
;-)

Można je używać na całym ciele,nie koniecznie swoim;-),Graszka,ta zaleta powinna Ci wystarczyć.

Sam, nizły jesteś:-)) to mydło nigdy się nie kończy...hmmm a inne zalety?

Z buzi i jest czerwone :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam, skąd masz takie mydło? :-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...