Długość welonu...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ostartnio siedzę i dumam nad długością welonu. Mam juz welon dł 80/60 z haftem w kolorze ecrie, ale myślę czy nie dokupić sobie welonu takiego na wejście do kościoła na 2,5 metra. Mam suknie z Farage i te koronkowe plecy :)) dlatego welon chciałabym taki długi i delikatny jak mgiełka. Co myslicie? A zmaiana welonu na wesele nie przynosi jakiegoś pecha? Chociaż to mi obojetne :)) ważne żeby było wygodnie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Długość welonu...

ja bym chciała dłuugiiiiii ale jeszcze się nie zdecydowałam :)

nacia czemu nie odywasz sie na meila nie aktualny moze ? poprosze cie o odpis

czesc Magda
a o co chodzi?
mój mail jest aktualny :))
mój nr tel w razie pazurków, o ile o to chodzi :)) 886 173 531

buziaki!

nacia !!!
masz tak piękną suknię, nie chowaj jej !!!!

ja na twoim miejscy wogule nie ubierałabym welonu, ale jak tak koniecznie musisz to taki krótki, do ramion
ta suknia jest (moim zdaniem) tak strojna, że nie wiem czy nie przedobrzysz z dodatkami :)

Beti, myslisz ??? zawsze marzyłam o długim welonie :) nie mam zadnych dodatków poza welonem i mała różyczka we włosach, zeby cos tam było jak zdejma welon i małe perełki w uszach to wsio....

no kurcze nie wiem, nie chcę ci narzucać swojego zdania, ale ja bym nieubierała welonu,
tym bardziej takiego długiego, zobacz zdjęcia z tyłu to będzie tylko welon widac, a ta suknia jest na prawdę warta pokazania :)

I to jest najgorsze w tym, ze ja chyba tez nie ubieram welonu!Chodz moj przyszly maz bardzo by chcial, zebym go miala!
Mam suknie z Farage z gorsetem z Galaxy i uwazam ze jest tak bogaty, ze nic juz nie powinno byc! Mysle ze z dodatkami tj. welon, rekawiczki, jakis szal bedzie za duzo... ona sama w sobie jest piekna!

jejku, chyba się zdecyduję na ten długi, bo mi sie tak marzy a na allegro znalazłam taki na 2,5metra :)) pojedynczy, cieniutki :)))
A tam, bedę księzniczką z welonem czy bez, ale jak juz to do kościółka z długim :))
Widzisz Beatko, ot, po co ja pytam jak i takrobie po swojemu :))

image

...o o o o .... jejku, to równo 3 miesiące !!!! :)))

i tak bedziesz królowa balu :)
a ja będę królową balu bez welonu :)

he he i dobrze,

:))))))))))))

Nacia!!!!! ja bym sie zdecydowała!!!!!!!!!!!!!

Ja miałam właśnie tak jak ty myslisz :) Długi mgiełkę 3metrowy i na nim krótki mgiełke ale z wykończeniem haftem. Po kosciele i fotkach długi zdjęłam i została do tańców któtki.
Aha - długi w kościele niósł mój mały drużba :) miała być tez z nim dziewczynka, ale przed ceremonią się rozryczała (chyba z tremy) :(
Moje foto w temcie o sprzedazy sukni lu w temacie "motyw przewodni"

ja też będe miała gorset galaxy(inny dół-z trenem) i będe miała welon długi mgiełkę. sukienka jest oczywiście sama w sobie strojna ale myślę że w kościele będzie to bardzo dobrze wyglądało ze wzglądu na koronkę na plecach. potem jak coś można welon odpiąć i zostaje sam kwiatek we włosach