Mialam okazje wygrac pizze w konkursie organizowanym na FB.Lokal schludny czysty, spoko, pizze odebralam z brokulami, papryka i kurkami, zapach mnie przekonywal, wzielam na wynos. Podczas jedzenia ze znajoma okazalo sie, ze pizza jest troche bez smaku, ok da sie przezyc ale kurki dziwnie smakowaly. Byly gorzkie, po zjedzeniu az jezyk cierpki i pachnialy stechlizna. Bylo to wyraznie wyczuwalne i wstretne. Napisalam wiadomosc na FB, ze grzyby wydaja sie nieswieze, odpisano mi, ze mam czekac na wiadomosc az ktos to sprawdzi czy sa swieze czy nie. Wiadomosci nie dostalam nawet na drugi dzien, w kazdym razie po stestowaniu kawalka pizzy reszta trafila prosto na smietnik. Po kilku godzinach mialam bol brzucha, ktory na szczescie nie rozwinal sie w cos wiekszego :| Moja znajoma napisala jakis komentarz z opinia na temat nieswiezosci skladnikow, ktory zostal "pomylkowo" skasowany... Co wiecej nikt mi nie odpisal, ze grzyby byly SWIEZE, tylko na drugi dzień jak poszla w ruch opinia publiczna to nagle na forum pizzeria zaczela sie tlumaczyc,ze grzyby byly swieze, fajnie, ze ktos to zdazyl sprawdzic AZ po 24 godzinach. Obrzydzilam sobie pizze