Maciej Bałdyga - opinia (1) Totalna masakra, zamówiłem burgera z szarpaną wieprzowiną i krążki cebulowe.... Maciej Bałdyga Maja - opinia (1) Zlozylam zamowienie... mialo byc dostarczone po 1.5 godzinie. Okay... Maja Adam - opinia (1) Duże zamówienie kilka dań nie do na spaghetti boloneze niedoprawione schab... Adam
Arek - opinia (1) Warto zamówić i poczekać. Widać że ktoś się stara . Tanio i smacznie. Arek Żenada!!!! (1) Ludzie którzy tam pracują to jakaś pomyłka.. Zamawiam pizze bez ananasa i... Sendi Serdecznie polecam (1) Przepyszny panierowany kurczak z menu dania obiadowe. Wszystko jak... Anna Po kilku zamówieniach do domu (1) Sosy sa świetne. Brakuje mi wegańskich burgerow. Nawet bez specjalnych... Emi Bywam często (1) Ale ostatnie dwa razy wypadły średnio. Raz mięso na pół surowe a drugi raz... Gibki Świetna restauracja (1) Pyszne jedzenie i mega porcje. Gorąco polecam Magda Polecam (1) Bardzo dobra pizza, często wracając z pracy dzwonię i zamawiam pizzę z... Mariusz Buger słaby (1) Buger słaby, duży, ale od połowy zmuszałem się do jedzenia nie polecam R Nie!! Nie!! Nie!! (2) Nie polecam! Prawie 3 godziny czekania, pizza bez smaku! Pierwszy i ostatni... Matixxxxx Polecam (1) Lepszej pizzy nie jadłem, moja opinia tyczy się pizzy podanej na miejscu, w... Jaca czas realizacji (1) Pomimo tego, że jedzenie jest smaczne to niestety czas realizacji jest... k Pizza smaczna, burger jak w MC. Beznadziejne 'mięso' (3) Jeżeli już to tylko pizza! Ludzie którzy piszą że burgery są 'przepyszne'... Zawiedziona Dno dna (1) Mialam okazje wygrac pizze w konkursie organizowanym na FB.Lokal schludny... monika pycha (1) Polecam.mila obsluga.pizza zawsze ciepla.najlepsza jaka zamawiamy.polecam... natalia Najlepsze burgery w tej części 3city (1) Przez długi czas poszukiwałem w Gdańsku miejsca dorównującego jakością... Sąsiad Niedoczekanie! (1) Pizza zamówiona o godzinie 15.10. Czas oczekiwania przedstawiony przez osobę... Stały klient Gdyby nie ta pizza... (2) Przy składaniu zamówienia otrzymaliśmy informację - czas oczekiwania 20minut.... Magda