Do Belle

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Przede wszystkim najlepsze życzonka na nowej drodze życia!
Wszystko co tylko piękne na świecie,
Wszystko co tylko pomyślność wróży,
Niech się Wam w jedno ogniwo splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.

03.09.2005 mam wesele w hotelu Orle. Bardzo Cię proszę napisz jak wrażenia? Czy trzeba zwrócić na coś szczególną uwagę? Czegoś dopilnować? Czy jesteś zadowolona? Pozdrawiam serdecznie!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Belle

Bardzo prosze napisz jak wrażenia z wesela! Ślub też będziemy mieli w Mikołaju! Który ojciec wam udzielal ślubu?

Ślub nam udzielał ojciec, który zawsze w piatki jest w kancelarii, był świetny. w Orle mieliśmy w kawiarni na górze wszyscy byli bardzo zadowoleni, jedzenia dużo, obsługa bardzo dobra naprawdę, było idealnie, to świetne miejsce wszystkim polecam, nic się nie martw wszystko się uda, nie słyszałam zeby ktoś nażekał na orle, dziękuję za życzenia jakbyś miala jakieś konkretne pytania to chętnie odpowiem, ale w środę jadę do turcji

my tez tam mieliscmy,ale na dole..
i rzeczywiscie bylo oki... male podkniecia byly, ale to chyba wszedzie...
a pokoje jakies luksy...no.. naprawde nie zle...

Wykorzystajcie fakt że Orle jest o 200 metrów od plaży!
Zróbcie sobie sesję foto na plaży! Może być nawet następnego dnia po weselu - razem ze wszystkimi gośćmi! Super sprawa!!!

Dziękuję za informacje. Miłego wypoczynku!!! Kto u Was grał zespół czy didżej? My mamy mieć zespół,który zazwyczaj gra w Orle. Słyszałaś jakieś opinie na ich temat? Pozdrawiam!
Kasia

Ja byłam na weselu koleżanki i grał zespół z Orle.

I jak? Zespół nazywa się N...D... My zdecydowaliśmy się na nich, ale nie słyszeliśmy jak grają na weselach. Znośnie?

u mnie gral dj- ale to jego ostatnie granie ale był świetny jeden z polecanych przez Orle

Jeszcze raz dziękuje za info! Wypoczywajcie i cieszcie się sobą;)! Zajrzyj na forum po powrocie! Powodzonka!

Właśnie przyczytałam w innym wątku że zespół N...D... składał się z 2 panów i kobietki. Ten znany mi z Orle to było 3 panów więc nie wiem czy nie namieszałam :)

Trudno powiedzieć. W zasadzie może być - trzech starszych panów, ale muzykę fajną grali i śpiewali. Panowie w porządku bo pomogli mej koleżance w ten sposób ze tego dnia mieli grać na jakiejś innej imprezie. Tylko że moja kumpela w piątek, dzień przed weselem straciła zamówiony wcześniej zespół i oni (zespół z Orle) zgodzili się zrezygnować z wcześniej zakontraktowanej imprezy i zagrali u niej. Troszke może za często przerwy robili ale żarełka było co niemiara więc przerwy się przydały :)

Teraz zespół składa się z 2 panów i pani. Zmiana była okoła rok temu, albo nawet później, więc chyba to ten sam zespół. Mi się podoba ich granie, ale słyszałam tylko kilka utworów. Dzięki za opinie!

Byłam na weselu w Orle na początku października i jeszcze wówczas było 3 panów. W tym jeden z nich okazał się znajomym mojego mężczyzny!

Gdyby co to pytaj o co chcesz a ja odpowiem - z pinktu widzenia gościa weselnego :)