Do Betrisa-pytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
P.Beato mam pytanie, fotografowaliście z mężem nasze wesele w zeszłym roku, wtedy jeszcze na stronie mieliście ofertę fotografowania chrztów, tera widzę tylko śluby....nie zajmujecie się już niczym innym oprócz ślubów? czy byłaby możliwość wynajęcia Was na chrzest? (chodzi o sam kościół)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Betrisa-pytanie

hop Betrisa jesteś?

Hej Beata! Podlaczam sie do tego watku-jestem poza domem, net mam tylko w tel i latwiej mi pisac tu niz na maila. Dwa dni temu zalatwilam chrzciny Gabrysia na 26.09 godz 13. szczegoly na maila jak jutro wieczorem bede w domu.

no to jesteśmy już dwie:) po poście Agusi widzę, że chyba zajmujecie się też fotografią na chrztach, Beata jak przeczytasz wątek możesz napisać mi szczegóły w mailu? magdalena.licau@gmail.com

jestem jestem ale brak czasu żeby tu zaglądać:)
ok agusia zapiszę sobie godzinkę
zaraz wyślę do ciebie maila madziara z info

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...