Do Karolka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czesc Karola!
Powiedz zdecydowaliśie sie na sale?? Widze ze jestes bardziej obyta forumkowiczka ode mnie heheheh. Jak ja dawno tu nie byłam. Widze ze teraz głos maja Panny które w 2006 r. biora slub to mnie cieszy, w końcu współne terminy i problemy hehe.
Coś czuje że znów cześciej zaczne tu zagladac, jak narazie odpuściałam sobie temat wesela.
Pozdrawiam Cie serdecznie i odezwij sie czasem.
Buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Karolka

Czesc Mirabelka! Jakos dziwnie ze tak cie nazywam. Tak wybralismy Estragon na Chlebnickiej. A wy co wybraliscie? Stanelo na Tenisowej? I jaki termin? Tak udzielam sie jak nie mam co robic w pracy.

Witaj Kochana mi tez tak dziwnie ale pozostańmy inkognito heheh.
Ja mam Ciezkki orkes jestemsama w pracy roboty full musiałamprzełozyc urlop na wrzesien Moja miłosc ma problemy z pracowanikami i w ogole nic nie idzie ponaszej myśli ale cóż nie ma co sie użalac trzeba iśc dalej. pozdawianm Was serdecznie. buzaiaki do Jutra

Zapomniałam o jeszcze jednym, byłam na rowerze i tel mi zamokł i nie moge go odpalic ech Biednemu zawsze wiatr w oczy

Ogolnie wszystko nie tak! Mi tylko jest smutno bo moja milosc wyjechala do domu. Wiesz co przyzwyczailam sie bardzo do bycia razem, teraz jest tak pusto w domu. Dzisiaj spotykam sie z Dziekanowa.

Mirabelka czemu sie nie odzywasz?

Karolka mam duzy zapieprz w pracy a poza praca pomagalam ukochanemu.
Opowiadaj Co tam u Dziekanowej pozdrówj ją ode mnie.
Jestem potwornie nie wyspana ale dzies to nadrobie hehehe.
Pozdrawiami całuje gorąco.

Mirabelka, probowalam zkontaktowac sie z toba w innym watku ale nie odpisujesz. Czy macie juz ustalona date slubu? Gdzie wesele? POzdrawiam i odpisuj na maile. Buziaki.