Do Mileny !!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Milenka jak jesteś dziś na forum to napisz jak sie czujesz na dzień przed WIELKIM DNIEM ??? Życzę Ci/Wam jako pierwsza miłości i kochania aż do ZWARIOWANIA !!! Trzymaj się i pamietaj na wszystkie pytania odpowiadaj "TAK" :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Mileny !!!!!!

Kawa a wiesz gdzie Milenka bierze ślub? w jakim kościele???

Nie wiem niestety :( wiem tylko że ślubuje jutro!

ona chyba bierze cywilny, bo przeciez teraz jest post, wiec nie ma slubow - przynajmniej mi sie tak wydawalo...

Milenka!!!!! wszystkiego dobrego ;-)))) samych słonecznych, kolorowych dni pełnych radości i uśmiechów!!!

Milenko czekamy na relację ze slubu :))

WITAJCIE KOCHANE I KOCHANI!!!!!!!!!!!

Dzis tylko szybciutko napisze pare słow bo zaraz wraca moj mezus;)
Dziekuje Wam za zyczenia i trzymanie kciukow!!!!!!
Miałam slub cywilny w starym Żaku w Gdańsku.Stres ogromny, heheheh wzięłam 3 perseny a i tak nic nie pomogło;) Głos strasznie mi drzał a ja staralam sie mowic głosno ale i tak słychac było ze straszne mam nerwy!!!
Jeśli chodzi o całą ceremonię w urzedzie to szczerze mówiąc jestem rozczarowana........ tekst przysięgi taki jakiś " suchy", "bez uczuć". Myślałam, ze jak będziemy zakładać obrączki to będzie drugie ślubowanie a tu nic!!! W urzedzie obraczki zakladamy bez tekstu:" przyjmij te obraczke na znak....". Potem toast, szampan , zyczenia....Za zbicie jednej szampanówki każą płacic 10zł.
No ale potem była juz imprezka rodzinna, uhuuuuuuu i jest super;) Teraz mieszkamy sobie sami w naszym domku i leniuchujemy;) Na szczescie oboje mamy urolp;)BUZIAKI;))))) aha a na slub zapomnialam załozyc niebieskiej podwiazki, chyba z nerwow

GRATULACJE mILENKO !!!!!!!!!!!!!!! JAK BEDZIESZ MIALA CZAS TO NAPISZ JAK TO WSZYSTKO WYSZLO , NO WIESZ CZY TO CO ZAPLANOWALAS WYGLADALO TAK JAK MIALO BYC :)???? ZMARTWILAM SIE TYM ZAKIEMM BO JA TEZ TAM MAM SLUB :):) WLASNIE SIE TEGO OBAWIALAM ZE BEZ EMOCJI TAM BEDZIE , NO ALE NAPISZ AZ TAK ZLE BYLO????? GRATULUJE I CIESZE SIE ZE JESTES SZCZESLIWA MEZATKO IHIHIHIHIHI POZDRAWIAM

Sabra Słonko witaj;) Co do Żaka to wszsytko ma podniosły nastroj , można sobie zamowic muzyczke Mendelsona za 40 zł ( na sali kobieta i męzczyzna graja na skrzypcach i czyms jeszcze-- heheh z wrazenia nie zwrocilam uwagi co to było). Wszystko jest zrobione bardzo elegancko, profesjonalnie, ale jest to styl typowo urzędowy, zero nutki romantyzmu niestety. Zdziwiło mnie to jak po przysiędze urzedniczka podeszła i poprosiła abysmy załozyli sobie obraczki, tak po prostu bez zadnych słow. Cała ceremonia trwa króciutko ( niecałe 15 min). Potem zeszlismy do innej sali na toast i życzenia. Tam juz nie ma urzedniczki, wiec fajnie jak ktos z rodziny wzniesie toascik za Młodych. Potem życzonka indywidualne do wszystkich i finał ceremonii! Byłam strasznie zdenerwowana, bałam sie ze sie pomylę, potknę albo jakaś inna gafe zrobię. Na szczescie obyło sie bez przykrych niespodzianek;) Teraz rozkoszuję sie małzenstwem, spimy do południa i eh.....;) Buziaczki;) Pytaj jesli cos jescze Cie interesuje;)papatki

Milenko kochana no teraz to mi jest juz lepiej ,;) muzyczke zamowie a moze da sie wymyslec jakis tekst , ktory sami sobie odczytamy podczas wreczania obraczek. Mam jeszcze jedno pytanko , ile czasu przed slubem poszliscie do zaka zalatwiac ,no wiesz muzyke . szampana i wogole takie tam :) dzieki za odpowiedz:):)

Witaj Sabra;))) Jesli chodzi o termin uroczystosci to załatwia sie to najpozniej miesiac i jeden dzien od planowanej daty slubu. A szampana, muzyczke, zdjecia itp mozna zaklepac sobie 15 minut przed slubem. My mielismy slub na godz. 13 wiec urzednik kazał nam byc o 12.45 i w tym czasie własnie załatwia sie te dodatki;) Buziaki i pozdrowka;")paaaaa

dziekuje Milena;) troszke to dziwne ,ze te rzeczy zalatwia sie 15 minut przed uroczystoscia , ale z drugiej storny dobrze ze nie jest to skomplikowane. Dzieki za informacje :)

Wszystkiego najleprzego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

image

Sabra,

dużo miłości i uczucia, duzo dzieci i wogóle!!!! ;)))
Rozkoszujcie się Soba całe życie i cieszcie sie Swoja obecnością do końca....
Ale Ci zazrdoszcze ze juz jesteś mężatką...
:-)))

buzi wielkie dla Ciebie i męża Twego,
meg

meg kochana pomylilas mnie z MIlenką ;);) ihihihihi za trzy miesiace i tydzien chetnie ci podziekuje za zyczenia:)

Milenko,
przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam!!!!!! To z tego zamieszania bo dorwałam się na chwilkę do neta i szaleje i z rozpędu mi sie pokićkało ;))))

Sabra, a sobie to dokładnie jak mówiłaś za 3 miesiące bedziemy sobie buzi dawać ;))))

meg