Re: Do Mileny !!!!!!
Sabra Słonko witaj;) Co do Żaka to wszsytko ma podniosły nastroj , można sobie zamowic muzyczke Mendelsona za 40 zł ( na sali kobieta i męzczyzna graja na skrzypcach i czyms jeszcze-- heheh z wrazenia nie zwrocilam uwagi co to było). Wszystko jest zrobione bardzo elegancko, profesjonalnie, ale jest to styl typowo urzędowy, zero nutki romantyzmu niestety. Zdziwiło mnie to jak po przysiędze urzedniczka podeszła i poprosiła abysmy załozyli sobie obraczki, tak po prostu bez zadnych słow. Cała ceremonia trwa króciutko ( niecałe 15 min). Potem zeszlismy do innej sali na toast i życzenia. Tam juz nie ma urzedniczki, wiec fajnie jak ktos z rodziny wzniesie toascik za Młodych. Potem życzonka indywidualne do wszystkich i finał ceremonii! Byłam strasznie zdenerwowana, bałam sie ze sie pomylę, potknę albo jakaś inna gafe zrobię. Na szczescie obyło sie bez przykrych niespodzianek;) Teraz rozkoszuję sie małzenstwem, spimy do południa i eh.....;) Buziaczki;) Pytaj jesli cos jescze Cie interesuje;)papatki
0
0