Do Mmegi...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć,
napisałam do Ciebie maila., nie odpisałaś...więc próbuję w ten sposób ;)
Co ustaliłaś w Katedrze? Jakieś ciekawostki...?
My niestety nie dotarliśmy i prawdopodobnie nie uda się to również w tym tygodniu...stąd moje pytania.

dzięki.

Ania

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Mmegi...

wczoraj miałam jakiś problem z wirtualną-ja brałam na "odpowiedź to mnie automatycznie wylogowywało:(
ja też niestety jeszcze nie wybrałam się na żaden ślub do katedry ale mam nadzieję,że uda mi się w tą sobotę;)
co załatwiliśmy? dostaliśmy wypisane kartki na zapowiedzi i kartki do spowiedzi i po ogłoszeniu zapowiedzi w naszych parafiach musimy się zgłosić do katedry i podpisać już protokół(chyba tak to się nazywa:)
a co Wy załatwiliście?To już w przyszłym miesiącu!!!!
wielka buźka:)

Hello Mmegi;)
my już mamy zapowiedzi...została nam jeszcze spowiedż.
Być może jutro pojedziemy do Katedry na spisanie protokołu;) i nareszcie będzie koniec z tą biurokracją.
Nie mogę uwierzyć,że TO się stanie w przyszłym m-cu!!!! ;)))

Dzisiaj jedziemy dograć menu , później spotykamy się z p.Kwiaciarką(będzie nam dekorowała salę kwiatkami) a godzinę później widzimy się z zespołem-ustalamy piosenkę na 1-szy dance itp.
W przyszłym tygodniu zakupuję dół;)bielizny pod suknie ślubną i poprawinową ;) a około 20 zamawiam kwiatki ;)

W przyszły piątek mam fryzurę i makijaż próbny ;))) ciekawa jestem jak bedę wyglądać... ;))

A jak Wasze przygotowania? ;)

pozdrawiam,
Anulka

anulka, co Ty masz za dziwny ticker??? dlaczego zostało Ci do wesela 1 mieisąc i tydzień a mi 1 miesiąc i 13 dni???dziwnie.....chyba,że Twój nie odmierza dni tylko tygodnie... a tak wogóle to w poniedziałek jestem umówiona na przymiarkę sukni-już do odebrania:)najgorsze,że jeszcze nie mam butów ani bielizny:( a kompletnie nie mam czasu do poniedziałku,żeby to załatwić...

Zgadza się Mmegi, mój ticker odmierza tygodnie ;)

Moja sukienusia wisi w przechowalni w salonie ;o) a w butach byłam wczoraj w pracy...i odziwo! nie obtarły mi stópek ;0)

pozdrawiam,
Ania

ps. dzisiaj jadę do Katedry... mam nadzieję,ze uda sie wszystko zalatwić ;)