Do : Monika_Sopot

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej ,u ciebie na wesele bedzie grał duet champions,kiedys pisałysmy juz o nich razem.troszke sie zdziwiłam bo pisalas ze graja wszystko itp ,kontaktowalismy sie z nimi w sprawie pierwszej piosenki,odpisali nam troszke niemiło"nie zagramy napewno,wymyslcie sobie cos innego".hmmm..i do tego dodali ze nic nam nie wyslą zadnego repertuaru ani nic wogule bo po.sądziłam ze tacy są super.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do : Monika_Sopot

Witaj,

bardzo mnie zaskoczylas taka informacja.... Na weselu na ktorym bylam grali praktycznie wiekszosc piosenek o ktorych pisze sie na tym forum, byc moze wybraliscie cos co przekracza mozliwosci np. obcojezyczne? My co prawda nie zdecydowalismy sie jeszcze ostatecznie co na pierwsza piosenke (tzn. wcale jeszcze o tym nie myslelismy) tak wiec nie znam opini zespolu na temat naszego wyboru.

Ja mam plytke demo z ich utworami - jest to raczej pokazowa "koncertowka" niz muzyka weselna (tak zaopiniowala to moja Mama ktora sama spiewala dosc dlugo w zespole) ale pozwala uchwycic ich wysokie umiejetnosci i bardzo dobra jakosc wykonywanych utworow.

Czasami zle poczatki sa wstepem do czegosc dobrego:) powodzenia!!

Re: Do : Monika_Sopot

no hej wybralismy sobie zagraniczna glenna"nothing gonna change...."czyli ze nie spiewaja po angielsku?napisali ze na bank zadnej zagranicznej na pierwszy taniec nie zagrają.ja wiem ze sa zajefajni bo ogladalam kasete z wesela na ktorym grali i mam mnóstwo "swiadków"ale chciałam wsadzic pare piosenekktore chciałabym zeby zagrali.chyba naprawde sie zmanierowali.3lata temu nie mielitakiego wzieciajak kiedys a teraz znajomej nawet odmówili zagrania na ich weseleu bo nie chciala zeby grali na poprawinach,wiec powiedzieli ze wogule nie zagrają