Do Oleńki & Wiktora

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam do Was pytanko...widzę,że macie ślub 11 marca..a wypada to w post. Mieliście z tym jakieś problemy w kościele, by udzielił Wam ksiądz w tym dniu ślubu?Bo my mamy 4 marca i mieliśmy z tym mały problem, pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Oleńki & Wiktora

prosze o odpowiedz:)

moja psiapsiółka olenka jest bardzo zapracowana, a ze akurat widze watek skierowany do nich to....nie mieli problemu ksiadz im powiedzial ze to jest zniesione i nie bylo klopotow.....olcia jesli cos powalilam to skoryguj:)i wiesz ze 3mam kciuki glowa do gory...

A nam ksiadz zaczal mowic miesiac przed bysmy zmienili date slubu, jak juz byla zaklepana w polowie listopada...bo to bylo przeoczenie ze strony innych ksiezy i slubow sie nie udziela w poscie...

to ja Wam radze zmienic Kosciol i ksiedza, w Okrąglaku na przymorzu nie robia problemow i we Wrzeszczu ( nie wiem dokladnie ktory to Kosciol, rog Slowackiego i Gomolki) tez nie. pozdrawiam

Cześć Ola i Wiktor !!! Widzę, że forum tez Wam pomaga w przygotowaniach. Pozdrawiamy Was serdecznie - Małgosia (siostra Arka i Radka) i Mariusz :-)