Do Prezydenta Miasta Gdynia

Szanowny Panie Prezydencie,oczekuje wyjaśnień ,jak można dać rodzinie propozycje mieszkania ,dać klucze aby ta rodzina je obejrzała i po przyjęciu przez nich propozycji,Pan zmienia zdanie i wycofuje się z wcześniejszych ustaleń.Prosze teraz powiedzieć moim dzieciom, dlaczego nie mogą mieć tego pokoju,który tak bardzo im się spodobał,dlaczego dał Pan nadzieję ,a za chwilę odebrał .Po co to wszystko,tak się nie robi,nie zasługuje Pan na to stanowisko,jeżeli tak Pan postępuje z ludźmi,zadrwił Pan ze mnie i z mojej rodziny,z moich dzieci z ich marzeń.Z mężem zdążyliśmy przez miesiąc nazbierać cześć materiału potrzebnego do remontu tego mieszkania,bo jak wiadomo mieliśmy je wyremontować na własny koszt.Ciekawe kto tak dobrze Panu podpowiedział ,na tym kolegium, które odbyło się 02.04.2019,swoją drogą pogratulować doradcą.Nie wiem czy czasy nam się pozmieniały,bo zdaje się że to znowu ludzie są dla urzędu ,a nie urząd dla nas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"doradcom" nie "doradcą".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

wdr, zrozumiałeś tekst? Jeden błąd chyba nie spowodował paraliżu umysłu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?